2777
2789

سلام. حس شیشم چیه... بیا تاپیک اخرم

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم خیالت راحت

میشه به منم بگی کی خیالم از بابت خونه بابام راحت میشه؟ و اینکه بچم کی ب وزن ایده آل میرسه؟ 

دارم بچه شیر میدم دعات میکنم ممنون میشم هرچی ب دلت افتاد بگی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اشتی میکنیم؟

عزیزم من حس ششم کجا بود گلم من همون حواس پنجگانمم درست کار نمیکنه😂😂😂😂ولی جدی برای خودم چیزی حدس بزنم میشه 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیز یه چیزی بنا به دلایلی میخوام رابطمو تموم کنم اون چه حسی پیدا میکنه درست میشه و برمیگرذه یا تموم ...

درخوتست بده نمیتونم اینجا چیزی بگم

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

منم میگی؟ کی خونه می خریم؟

عزمزمه اینجا نمیتونم‌چیزی بگم‌اوکی بودی درخواست بده

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

عزیزم حس ششمی هستید؟ اونی که دوسش دارم چه حسی به من داره؟

بله،درخواست بده گلم