2777
2789
منم خودم این فکرو کردم، چون یه بار دیگه رفته بودم این اتفاق نیفتاده بود، این دکتره به قدری محکم روی ...

گفتم‌احتمالا سری مخصوص نبوده.سری جرم گیری با ارتعاش و لرزشه.من سر کار میرفتم دکتردرمانگاه گفت بعضی همکارا برا راحتی و سرعت کارشون اون سری که دندونو خالی میکنن استفاده میکنن که سریع تر بشه و راحت تره.جرمو زود میبره چرخشیه و خوب احتمالا یکمم مینا رو.من سه چهار بار جرم گیری کردم

We remember #PS752

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ارزششو داره؟حس میکنی دندونت نفس میکشه؟

ارزششو داشت چون همه میگفتن ای داخل دندونات سیاهه

خیلی ناراحت میشدم

ولی الان خوب شده دیگه

فقط یکم حساس ترن نسبت به بقیه دندونات

مثلا چیز سرد بخوری اینا بیشتر درد میگیرن نسبت به بقیه

💔دل نشکنیم💔
اونا فایده ندارن

چرا من میزنم هر ۶ ماه مثل بلیچینگ مطبه 

فکر کن اونم خیلییی سفید میکنه نسبت به دندون خودت دو سه درجه عوض میشه 

اگه خیلی سفید بخوای باید لمینت و کامپوزیت کنی

ارزششو داشت چون همه میگفتن ای داخل دندونات سیاههخیلی ناراحت میشدمولی الان خوب شده دیگهفقط یکم حساس ت ...

خب اون مگ کرم خوردگی نبوده

اونو ک باید پر میکردی 

نمیدونم برم اخرش جرم بگیرم یا نگیرم😂

♥️🌱

چرا ناراضی بودین ؟ دوستان به نظرتون جوری تو خونه دندون ها رو سفید کنیم

توی نظرات بعدیم گفتم عزیز.

به شدت محکم کار کرد روی دندون و لثه ام، که بعدش چند تا دندونام نیاز به ترمیم داشت، هنوز هم بعد یک سال پشبمونم رفتم. اصلا برای جرم گیری نرفته بودم، رفته بودم یه دندونام را روکش کنم دکتره اصرار اصرار، هرچقدر گفتم بابا ول کن نیاز ندارم گفت نه تا اینجا اومدی دیگه🙄