2777
2789
عنوان

چرا آدمای حسود بهمون نزدیک میشن و بعد یهو فاصله میگیرن🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
حتی چند دقیه صحبت کردن با شخصی که بهش حسادت میکنند هم برای این آدما کافیه. چون معمولا دنبال کوچیک تر ...

صرفا کنجکاوم. برام مهمه چون میخوام مطمئن بشم اینکه بعد از یه مدت میرن ، تقصیر من نیست.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید اونا هم راجب شما دارن همین فکر رو میکننگاهی ما متوجه رفتار خودمون با دیگران نیستیم و فقط از دیگ ...

منظورت اینه که فکر میکنن من حسادت میکنم؟

با قطعیت که نمیتونم بگم آره یا نه میگم شاید

امکانش هست ، ولی به نظرم احتمالش ضعیفه.

یه چیزی که هست ، من معمولا به اینجور افراد اعتماد نمیکنم و اطلاعاتی از خودم در اختیارشون نمیذارم. خیلی وقتا روابطم باهاشون حالت یه طرفه میگیره (از طرف اونا). ممکنه بخاطر این باشه؟ 

امکانش هست ، ولی به نظرم احتمالش ضعیفه.یه چیزی که هست ، من معمولا به اینجور افراد اعتماد نمیکنم و اط ...

خب خودت هم تو روابط داری سمی عمل میکنی بعد انتظار داری باهات خوب باشن اونا میبینن بی محلی میکنی میرن

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
خب خودت هم تو روابط داری سمی عمل میکنی بعد انتظار داری باهات خوب باشن اونا میبینن بی محلی میکنی میرن

جدا؟

من چون حس میکنم دارم تحت تاثیر دستکاری‌های روانیشون قرار میگیرم ، نادیده‌شون میگیرم.

مثلا یکی از دوستام میگفت شخصیت منو دوست داره و اینا. بعد اگه یکی میومد میگفت از پریناز (من) بخاطر اینکه نمره‌هاش خوبه بدم میاد! اون دوستمم تایید میکرد که اره منم همینطور. بعد یهو خودش پشیمون میشد میگفت نههه بدم نمیاد. خب بنظرت رفتار درست با این ادم چیه؟!

جدا؟من چون حس میکنم دارم تحت تاثیر دستکاری‌های روانیشون قرار میگیرم ، نادیده‌شون میگیرم.مثلا یکی از ...

یه بار برا همیشه تکلیفتو اول با خودت معلوم کن من از آدم دهن و دو بهم زن خوشم نمیاد دور همچین آدمی هم کلا نمیرم اون بیاد من کلا جواب نمیدم انگار وجود نداره  این شد خط قرمز من و تکلیف خودم بعد برو سراغ دوستت معلوم کن یا دوستت هست یا نیست یا با این رفتارش کنار میای و به همین منوال ادامه میدی یا کلا نادیده اش بگیر و حتما بگو بخاطرت رفتارت بوده و دیگه اون دوستت نیست 

برا بقیه نمیتونم نسخه بپیچم ولی من خودم اینجوریم

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
یه بار برا همیشه تکلیفتو اول با خودت معلوم کن من از آدم دهن و دو بهم زن خوشم نمیاد دور همچین آدمی هم ...

مرسی عزیزم🎀✨