2777
2789

من داداشم کل ارث من و خواهرم رو بالا کشیده ولی بازم کلی دوسش داریم و دعا گو هستیم‌

جای پول میاد.

نوش جونش

خودشم همیشه باهامون شوخی میکنه میگه پولی چیزی دارید به من بدید من دست ب خوردنم خوبه😄😄😄😄

هممون بعد ازدواج کم و بیش تغییر میکنیم

اما به نظرم خواهر ماهیت خودشو تغییر نمیده. من خواهرای زیادی رو دیدم به خاطر برادر حمایت از برادر با شوهر جنگیدن. اما برادری ندیدم این کار بکنه. نمیگم کار خواهرا درسته ها ولی خوب😅

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من 6 دارم پدرم تمام اموالشو داد خوردن یه ارزن به من نرسید

منم همیشه شوهرم میگه انگار تو پرورشگاهی بودی که پدرمادرت همه ارث رو ریختن توی شکم برادرات وهیچی به تو ندادن 😔

منم همینجور توی هیچ کاری کمک احوالم نیستم هرکاری میخام انجام بدم باید برم کارگر بیارم توی این خرج گر ...

عزیزم از ی جایی ب بعد متوجه میشی ک نباید ب کسی متکی باشی

من درباره داداشم خیلی وقته اینو فهمیدم. 

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

از دید همه خواهر و خواهرشوهرها ی نی نی سایتی ،برادرها بدهستن.

ولی تو واقعیت میبینیم ماشالا خواهرها هیچ خوبی نکته مثبتی نسبت به برادر ندارن 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
برادر مجردی و جوونیش خیلی خوبه. اما به محض اینکه زن میگیره رفتاراش عوض میشه. حتی اگه همسرشم ادم خوب ...

درواقع مادر و خواهر بخاطر حسادت به عروس ،پسرشونو کم محلی و طرد میکنن

آدمیزاد هم بنده ی مجبت و احترام ه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....