2777
2789
عنوان

من شک دارم بچه خانوادم باشم از کجا میشه فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 13496 بازدید | 187 پست
من فوق لیسانس ژنتیک دارمسوال دیگه ای داشتی در زمینه گزوه خونی هستم خدمتتدعا میکنم مشکلاتت حل بشهداشت ...

دارم با خون دل این خونه زندگی میکنم. دوستان گفتن بچشون نیستی من والا ناراحت هم نشدم چون میدونستم و خوشحالم. خیلی دلم میخواس بدونم خانواده واقعیم کی هستن ولی انقد روحیه ام بده که حوصله ندارم بخدا. فقط یه بار یه خانومی زنگ زد مادرم رفت اتاق نمیدونم چی میگفت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم از صمیم قلبممنم بخاطر رفتارهای بد خانوادم ازدواج اشتباهی کردمالان خیلی اذیتمتحمل کن صبوری ...

فقط میخوام از این شهر و از این خونه برم. اینجا منو بیمار کرده. 26 سال با بدبختی زندگی کردم البته نه از لحاظ مالی بلکه از لحاظ روحی. دنبال خانواده خودمم نمیگردم اونا هم بدتر از اینان که ولم کردن میخوام فقط تنها باشم برم شهر دیگه خلاص بشم از اینا فقط 

اگه واقعا بچشون نباشی به نظرت چرا نگهت داشتن چرا نمیخوان بفهمی بچشون نیستی؟ منطقی فکر کن میتونی دلیل ...

شاید از اینکه آبرو شون تو فامیل بره شاید بعضی فامیل ها نمیدونن و هزاران دلیل. گرچه من هر جور شده باید از اینجا برم 

شاید از اینکه آبرو شون تو فامیل بره شاید بعضی فامیل ها نمیدونن و هزاران دلیل. گرچه من هر جور شده بای ...

اصرار بر رفتن نکن شاید واقعا بچه شون باشی دليل نداره اینجور فکر کنی هیچکس واسه خاطر ابرو بچه کسی رو بزرگ‌نمی‌کنه هیچ قکر کردی از کجا پیدات کردن هیچ فکر کردی بچه بزرگ کردن چقدر سخته مگه دیوانن برن بچه یه غریبه رو بیارن و تا این سن برسونن اخه 

درسته اختلاف عقیده دارید ولی بچه خودشونی

کاش این بهتون نمیگفتن چون واقعا آدم دل داره و دل میشکنه

مامانم می گفت تا ۶ ماه بابات نگات نکرده بود

انقد فامیل و دوست می گفتن چقد این بچه خوشگله چقد چشم هاش شهلا ست بالاخره بابام منو در ۶ ماهگی لطف کردن نگا کردن😄😄