2777
2789
عنوان

ازدواج قسمته یا زرنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 144 پست
والا من از بعد دینی خیلی اطلاعات ندارم، بیشتر از بعد اجتماعی و چیزی که جامعه شناسا مطرح کردن تو کتاب ...

از نظر روانشناسی هم که خب مثلا اگه من مدام تو جمع افراد بد ذات باشم خب به احتمال ۹۰ درصد و طبق قانون جذب کسی سمت من میاد که خودش اهل همون جمع باشه یا بالعکس 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این که میگن هیشکی نمیتونه قسمت کس دیگه ای رو ببره الکیه؟

ببینید هیچ چیزی مفهوم صد در صدی نداره

حتی همون شانس و قسمتی هم که گفتم ۷۰ درصد رو شامل میشه نه ۱۰۰

پس منم ۷۰ درصد با این گفته موافقم ولی قطعی نه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
خیلی

عزیزم💔 پس به جای اینکه بخوای خودتو برای ازدواجت سرزنش کنی، بپذیر این مسیر زندگیتو و برای بر طرف شدن مشکلاتش تلاش کن و به خدا بسپار.

شما هنوز دارید خودتون را برای انتخابتون تنبیه میکنید و این یه بار سنگین اضافی روی دوشتون میذاره

حدیث از پیامبر داریم که میگن اگر همه فرشتگان و من باهم برای تو دعا کنیم باز هم جز با زنی که برایت مق ...

واقعا؟ چه جالب، پس همش جبره

بعد دینایی که طلاق میگیرن چی؟ یعنی قسمت هم بودن بازم ولی تقدیر بر طلاق بوده؟

گلم منم سر این موضوع خیلی ناراحت بودم و خودخوری میکردم که (خودم کردم که لعنت برخودم باد)تا اینکه یه ...

ممنونم .یکی از کاربرای دیگه هم کامنتی با همین مضمون گذاشتن امضاتم زیباست