2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 17937 بازدید | 182 پست
نمیدونستم نقره فروشی درآمدش بالاست

اگر سابقه داشته باشی درآمد. خوبی داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وای دقیقا من من با آتل و چوب زیر بغل هم جلسه دادگاه رفتم. چهار روز بعد زایمان هم یواش یواشی رفتم حت ...

همسر من مثلا اون روز تب و لرز داشت شبش صبح رفت یه سرم زد رفت مغازه گفتم تو داشتی دیشب دور از جون میمردی گفت نمیشه بدون من کار پیش نمیره. 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونم داره سرخودشوانجوری گرم میکنه وگرنه ساعت 11و12 شب کسی نمیره نقره بخره

من دیشب مغازه بودم همون. آخر شب یعنی ۱۱ یه مشتری اومد خرید کرد 

همسر من مثلا اون روز تب و لرز داشت شبش صبح رفت یه سرم زد رفت مغازه گفتم تو داشتی دیشب دور از جون میم ...

وای طفلک انگیزه داره شاده... اره خاطراتم یادم میاد میگین  من دو ماهه حامله بودم با ویار کرونا گرفتم بعدش دو تا پالتو روی هم پوشیدم تب و لرز داشتم پشت آژانس خوابیدم رفتم جلسه نمی‌تونستم خودم رانندگی کنم از تب و گیجی. به طرز بیمارگونه به کار دلخوشیم ما. یادمه دو سه ماه ویارو توی دفتر زیر میز بالا میاوردم توی پلاستیک و پاکت نامه. بعدش میومدم بالا می‌نشستم.

به ما کار نداشته باشین   

وای طفلک انگیزه داره شاده... اره خاطراتم یادم میاد میگین من دو ماهه حامله بودم با ویار کرونا گرفتم ...

شما دقیقا خود همسر منی 

عقب موندگیاشم جبران می‌کنه دیگه وقتی مشتری نیست تعمیرات و حساب و کتاب که هست

دیشب من. رفتم مشتری نبود تا یکساعت به خدا نتونست بیکار بشینه بلند شد دستمال برداشت ویترین های مغازه رو تمیز کرد آروم و قرار نداره 

من نمبدونم. بعضی مردا چطور تو خونه بیکار هستن این میگه تو خونه موندن روز مرگ هست من اگر یک روز بیکار بمونم تو خونه میمیرم 

عمرمون رفت عزیزم

آره.  من آرزو دارم یکم بریم گردش تو همین خیابونای شهرمون.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
دیشب من. رفتم مشتری نبود تا یکساعت به خدا نتونست بیکار بشینه بلند شد دستمال برداشت ویترین های مغازه ...

آفرین 

دور از جون 

آدم یا یه کاری رو نمیکنه یا به نحو احسن انجام میده با دل و جون

آفرین دور از جون آدم یا یه کاری رو نمیکنه یا به نحو احسن انجام میده با دل و جون

برعکس من که تو‌ هیچی پشتکار ندارم کلا. نقطه مقابل همیم😕