2777
2789
عنوان

بعضی رفت و آمدا حال آدمو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 49 پست
اگه قراره نپرسیم چرا تاپیک زدی

موهامو خیلی کشیده بودم مسخرم کرد ناجور و بلند و چندبار تکرار کرد ،از حموم اومده بودم بعدش کشیده بودم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حساس نباش عزیزدل شادی وناراحتیتوبه حرف اینواون وصل نکن خودت مهمی خدای بالای سرت مهمه

آرامش توی اینه که ازکسی توقع نداشته باشی

بعضی آدمهاحرف نزنن بسیاربسیارسنگین ترن

نقطه ضعف دست کسی نده ولبخندبزن وبه یه ورت بگیرخوبیش اینه که میگذره

میدونی اسی باور کن گاهی اون چیزی که میشنوی نیت و منظور واقعیه اون شخص نیست...شاید خواسته باهات هم صحبتی کنه شاید خواسته باهات شوخی کنه 

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
بعضیا بد جنسن. بد ذاتن و این باعث ساطع شدن انرژی منفی ازشون میشه جواب سلامشونم ندین

بیشتر میشه گفت بی شعوره ،ازش بدم اومد ،عمرا دیگه برم خونش ،هرچند مامانم نمیذاره باعاشون نرم

حساس نباش عزیزدل شادی وناراحتیتوبه حرف اینواون وصل نکن خودت مهمی خدای بالای سرت مهمهآرامش توی اینه ک ...

اصلا نشون ندادم ناراحت شدم ،نمیدونی با چه مصیبتی دارم اعتماد به نفسمو میارم بالا ،اینا ضربع میزنن به تلاشات

میدونی اسی باور کن گاهی اون چیزی که میشنوی نیت و منظور واقعیه اون شخص نیست...شاید خواسته باهات هم صح ...

شاید شوخی بود ولی خیلی خیلی تکرارش کرد و خیلی دلم گرفت

اصلا نشون ندادم ناراحت شدم ،نمیدونی با چه مصیبتی دارم اعتماد به نفسمو میارم بالا ،اینا ضربع میزنن به ...

میفهمم چی میگی

بعضی هادست خودشون نیست اصلامریضن خیره میشن بهت تابرق شادی نگاهت بره