2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ب دخترم که تنها نوه پسریشه پنجاه تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 7043 بازدید | 180 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چونکه ی پسر مجرد داره تمام زندگیشون رو ب پاش ریختن براش کاخ ساختن ماشین الانم دارن دنبال زن میگردن ب ...

می‌دونی مشکل از ظرفیت اوناس وقتی حد تورو نمیدونن ازشون فاصله بگیر عین خودم و همسرم ک مشابه شماییم

وا مگه. لنگ عیدی اونایی 😐😐چقدر ارزش خودتو میخری پایین با این فکرا

عزیزم من ۱۱ ساله هیچی از این خانواده بهم نرسیده یکبارم گله نکردم حالا میبینم دنبال زنن برا پسر دیگشون از الان دارن خودشونو میکشن که سنگ تموم بزارن

میدونم خیلی تلخه ولی سعی کن بیخیال باشی ناراحتیت رو به دخترت منتقل نکنی . اونا ک عوض بشو نیستن . خودتو عذاب نده . توام به وقتش مثل خودشون باش. خواهر منم مثل شما بود با خانواده شوهرش . پدرشوهرش عید به بچه های خواهرم نفری ۱۰۰ تومن عیدی داده بود به نوه های دختریش نفری ۲ میلیون کارت هدیه داده بود . 

می‌دونی مشکل از ظرفیت اوناس وقتی حد تورو نمیدونن ازشون فاصله بگیر عین خودم و همسرم ک مشابه شماییم

من ماهی ی بار میرم اونم ی روز و برمیگردم قبلنا اینطور نبود ی مدته فاصله گرفتم

همون لحظه که عیدب دادن .از دخترت میگرفتی میزاشتی رو اوپن و هیچی نمیگفتی .به شوهران حتما گوشزد کن که برای کسی  بمیر که برات تب کنه .همه چیشون واسه داداشته .بعد گرفتاری و مریضی و خرجشون گردن ما .بگو من راضی نیستم .میخوای حلالت نمیکنم 

جالبه... حالا اگه یک خواسته ای از همسر شما داشته باشهمیگی مگه دختر نداره مگه ال مگه بلموقع پول گرفتن ...

من چیکار ب دختراش دارم گفتم ی نوس بدونی خیلی نوه نداره که از عهده عیدی دادن برنیاد سالی ی میلیارد درامد داره

عزیزم من ۱۱ ساله هیچی از این خانواده بهم نرسیده یکبارم گله نکردم حالا میبینم دنبال زنن برا پسر دیگشو ...

خیلی سخته عزیزم درک می‌کنم ولی برات مهم نباشه تا دخترتم وقتی بزرگتر شد ازشون انتظاری نداشته باشه هر چقدر انتظار داشته باشی خودتو ناراحت میکنی اونا چیزیو نمیشه

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋                         دختر آذربایجان🌙، عاشق شهرم تبریز♥️                                                 👗👠Sewing and clothing design             بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم

بیشتر ببینید