2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ب دخترم که تنها نوه پسریشه پنجاه تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 7043 بازدید | 180 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر سال میگم شاید یکم عاقل شده باشن

خب عزیزم شما دلت از جای دیگه پره چرا الکی سره این موضوع با شوهرت دعوا میکنی؟! گله میکنی؟! 

خب همینو بهش بگو 

تو که به شوهرت میگی حداقل درست بگو 

بگو من توقع ندارم انتظار ندارم همینکه بفکرن عیدی میدن برام کافیه ولی چون موقع کار که میشه همیشه چهره شما جلو صورت شونه براهمین اینکارشون برا من توقع ایجاد کرده من نمیگم که نکنی یا کاره بدی میکنی یا هرچی 

من میگم وقتی موقع مشکلات که میشه میگن مادره پدره اشکالی نداره انتظار دارم این طرزتفکر دوطرفه باشه از اونورم موقع عیدی دادن و اینا اونا هم بگن اشکالی نداره پسرمونه اینو بگو به شوهرت و بگو این احساس رو داری و به چه دلیل توقع کردی دیگه هم حرفی نزن شوهرت بلد باشه خودش درست میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
پول دارن و نمیدن؟

بله که داره ولی همه رو میده ب پسر کوچیکه سالی ی میلیارد رو مستقیم ب حساب اون میریزه خودش همیشه جیبش خالیه ب شوهر من میگه قسطامو بده جرات ندارن پول خودشون رو از پسرشون بگیرن با مادرشوهرم با حقوق مستمری ۵ تومنی زندگی میکنن میگن بزار پسرمون برا خودش زندگی کنه

هر دفعه گوشزد کن .و البته از اینورم اگر خانواده خودت برایه ت بیشتر خرح میکنن بدون متلک خیلی عادی حرف ...

صد البته خانوادم بیشتر خرج میکنن من فقط از خونه بابا دو میلیون عیدی ب دخترم دادن با این وجود که بابام چندتا نوه داره