2777
2789
عنوان

بعد از سقط چی بخورم حالم خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست
دستت درد نکنه عزیزم هیچیو ندارم خدا بهم قوت بده فردا برم بخرم سقط آدمو میندازه

با اسنپ سفارش بده تروخدا برات بیارن 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
پس فکر کردم بچه اولت بوده دیگه ده سال گذشته یه دختر هم داری خدا برات نگرش داره ولی دیگه شما میدونی ا ...

دختره منم کارامو میکرد تو این سه روز ۸ سالشه ولی یجوری کمکم میکرد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دستت درد نکنه عزیزم هیچیو ندارم خدا بهم قوت بده فردا برم بخرم سقط آدمو میندازه

واقعا من خودم کشیدم سخته

رفتی بیرون هم لباس گرم بپوش بخصوص پاها رو کارتو و زیر دلتو گرم نگه دار

تو دومی مرددم خودم نمیخام میترسم در اینده پشیمون شم

نمیتونم برات نسخه بپیچم باردار بشو یا نشو ولی خوب هر کس خودش شرایط زندگی وجسمی توانایی و مسیولیت پذیری خودش وهمسرش رو می‌دونه 

دیگه بچه داری میدونی بزرگ کردن واز پس برآمدن وکانون خانواده خیلی مهم تر از خواست وارزوی ماست من هم بچه خیلی دوست داشتم ولی وقتی نمیشه از عهده بربیای خوب نمیشه دیگه چه کنی 

این همونیه ک میگفتی نمیخای؟شوهرتم میگفت بچه من نیس؟

پستام فیک نیست همش عین حقیقته . فقط گاهی یه چیزایی مینویسم رد گم کنی لو نرم آشنایی چیزی ببینه حیثیتم به فنا میره 

من هر دعوایی ام تو زندگیم داشته باشم اجازه نمیدم کسی باخبر شه حتی طبقه پایینی چه برسه فامیلی ام شناساییم کنه اونوقت کلا بی ابرو میشم 

پستام فیک نیست همش عین حقیقته . فقط گاهی یه چیزایی مینویسم رد گم کنی لو نرم آشنایی چیزی ببینه حیثیتم ...

منم حرفی نزدم 

فقط اینکه خودت نمیخواستیش و شوهرتم با این بی تفاوتیش انگار براش مهم نبوده ،یکم خیالمو راحت کرد ک سقط ناراحتتون نکرده

منم حرفی نزدم فقط اینکه خودت نمیخواستیش و شوهرتم با این بی تفاوتیش انگار براش مهم نبوده ،یکم خیالمو ...

نه ناراحتم نکرد بیشتر عذاب وجدان داشتم ازاینکه بدنیا بیاد 

نمیدونم تا چه حد از پستام خبر داری 

ولی با خوانواده همسرم یه ساختمونم جاریم بچه هاش تمام تلاششو برایه آزار اذیت من میکنن دوتا دختر ۲۲ .۱۵ ساله داره 

آرامش ندارم تو زندگیم شوهرم بیخیال...انگیزه ندارم...اون بچه میومد یه استرس دیگه هم اضافه میشد 

خیلی دوست داشتم از این ساختمون رفتیم دومی رو بیارم 

نه ناراحتم نکرد بیشتر عذاب وجدان داشتم ازاینکه بدنیا بیاد نمیدونم تا چه حد از پستام خبر داری ولی با ...

حتما همین کارو کن

هرموقع از این خونه رفتی و از شوهرت مطمعن شدی بچه دار شو

خیلبم خودتو درگیر جاری و مادرشوهرو... نکن

من از وقتی خوشبختیو خوشحالیو حس کردم که حرف و حرکات بقیه برام بی ارزش شد خودمو زدم ب نفهمیدن و مغزمو درگیر این خاله زنک بازیا نکردم

حتما همین کارو کنهرموقع از این خونه رفتی و از شوهرت مطمعن شدی بچه دار شوخیلبم خودتو درگیر جاری و ماد ...

من با حرفایی که پشتم میزنن کاری ندارم اصلا 

مثلا دهن به دهن دختر ۸ ساله من میشن جاریم چند بار دخترمو فهش داد سرش داد بیداد کرد انگاری دخترمن ۲۰ سالشه البته من دیگه طاقت نیووردم بهش گفتم مگه همسن دختر منی شبیه بچه باهاش برخورد نمیکرد من اصلا باهاشون کاری ندارم بخدا سر دخترم داد میزنن انگاری دشمن خونی ان پسر جاریم ۱۲ سالشه عربده میکشه تو ساختمون . من چیزی نمیگم دختره من یزره صداش در میاد داد بیداد میکنن کلا هرکاری برایه خودشون میپسندن برایه ما نمیپسندن شوهرمم یبارچیزی نمیگه بچه ام مریض میشد شبا گریه میکرد نمیخابید تا دارو اثر کنه طول میکشه جاریم میومد بالا فهش داد بیداد از دست شما اسایش نداریم میگفتم مریضه میگفت بما ربطی نداره خفه کن بچه اتو 

حتما همین کارو کنهرموقع از این خونه رفتی و از شوهرت مطمعن شدی بچه دار شوخیلبم خودتو درگیر جاری و ماد ...

حالا من استرس اینم داشتم یکی دیگه ام بیارم عذاب بکشه .مهمون میاد خونشون دختره منو راه نمیدن منم پرو نیستم برم اصلا رفتاراشونم بده 

خونه ما مهمون میاد جاریمو ۳ تا بچه هاش یکسره خونمن با مهمون میان با مهمونم میرن خرابکاریشونم چند برابر 

از همون اول که باردارشدم حرص همه اینا رو میخوردم