2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پر خوری عصبی دارم تازگیا فهمیدم خیلی زودم چاق میشم ولی هر روز بجز جمعه ها ۳کیلومتر پیاده روی میکنم پیاده روی خیلی خوبه 

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید

من فستینگ ۸ساعت میخورم ۱۶ساعت نمیخورم انگیزم اینه مجبور بود بخاطر سلامتیم اما بعدش خوشم اومد چون بدنم خیلی سبک و ازاد شده خیلی حال میده مخصوصا اخر شبا که میبینی از صبح چقدر چیزا دلت میخواسته اوا تونستی جلو خودتو بگیری بعد کلا بعد چند روز سالم خوری از چیزای مضر بدت نیاد مثلا من نوشابه همش میخوردم اما الان سر سفره اصلا نمیبینمش برنج فقط شبا اونم هشت قاشق ناهار سوپ یا اش صبحانه فقط گوجه خیار چند عدد زیتون بدون نون و یک عدد چایی گاهی هم مرغ و‌جوجه درست میکنم با سبزیجات بدون برنج اون ارامش وجدان که غذای سالم میخوری میشه انگیزه ات

دلم میخواد به چشم دختر ۸ سالم زیبا باشم

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید