2777
2789
عنوان

همین الان کی بهتون پیام بده یا زنگ بزنه خوشحال میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 111 پست
عشقمارزومه گوشیم زنگ بخوره ببینم خودشه۳۶ روزه ندیدمش باهاش حرف نزدم اخرین بار دعوامون شد ولی تقصیراو ...

بعضی چیز ها شاید به صلاح ما نباشه و ما بی‌خبر باشیم 

امیدوارم هرچی خیره برات اتفاق بیفته و دلت آروم بشه 

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب بهش بگو می‌دونه دوسش داری. ؟ جنس مخالفه؟

نه خانومه خودش میدونه الان داریم چت میکنیم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

چیه مدلش؟ چند؟

سورن پلاس 

۴۰میفروشم حواله شو 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
انشالله امشب پیام یا زنگ بزنه خوشحال بشی

پیام بده از زنگ و حرف زدن خوشم نمیاد😂

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یادم رفت بگم دلم میخواد پیام امام زمان رو دریافت کنم و بفرمایند من کی بینا میشم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید