2777
2789
عنوان

همین الان کی بهتون پیام بده یا زنگ بزنه خوشحال میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 111 پست
مادر یا خودش زنگ بزنه دوباره قرار بزارن بیان خونمون

خب شما پیش قدم شو 

یا یه نشونه بده یا واسطه بفرس

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام و زنگ یه خواستگار پولدار و خوش اخلاق😂😂😂بگه میخوام بگیرمت😂

انشالله اتفاق بیفته و کلی ذوووق کنی

یکی زنگ بزنه یا پیام بده بگه حواله ماشینتو خریدارم🥲

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
خب شما پیش قدم شو یا یه نشونه بده یا واسطه بفرس

هزار بار مادر بیچارش اومد و رفت تقصیر پدرم بود  برام دعا کن خودش دوباره برگرده  هر چند ک ما مقصریم

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
خدا بهم زنگ بزنه و تمام مشکلاتمو حل کنه،خیلی دلم درده😢😢💔💔💔

انشالله اتفاقی بیفته که از خوشحالی اشک شوق بریزی و خداروشکر کنی 

پیامک واریزی از طرف بانک😆

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بیشتر ببینید