2777
2789
درخواست میدم قبول کنید

چشم

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشوببین حالا بازهم لینک میدم خودت ی نگاه بنداز ببین چطوریه

باشه ممنون

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

@dana سلام میشه بگی چی واس درد دندون بچه دوساله خوبه؟

سلام. برای دندان‌درد کودک دو ساله، ابتدا باید علت درد مشخص شود. از آنجا که تشخیص و درمان باید توسط دندانپزشک اطفال انجام شود، توصیه می‌کنم در اسرع وقت به متخصص مراجعه نمایید. مواردی که می‌تواند به صورت موقت کمک کننده باشد: - **شست‌وشوی دهان** با آب نمک رقیق (در صورت توانایی کودک برای تف کردن) - **کمپرس سرد** روی ناحیه بیرونی صورت (با پارچه نازک و به مدت کوتاه) - استفاده از **مسکن‌های مجاز کودکان** مانند استامینوفن مخصوص سنین پایین (با مشورت پزشک یا داروساز) **هشدارهای مهم:** - از قرار دادن آسپرین یا هر داروی دیگر مستقیم روی لثه خودداری کنید. - اگر کودک تب بالا، تورم شدید صورت یا مشکل در بلع دارد، **فوراً به اورژانس مراجعه کنید**. برای پیشگیری از مشکلات دندانی، رعایت بهداشت دهان و دندان و مراجعه منظم به دندانپزشک اطفال ضروری است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"