2777
2789
عنوان

برونگرایی یا درونگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میانگرام

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید

اصلا ربطی به برون و درون نداره

گفتن احساسات شامل درونگرا ها هم میشه

تک تک آدما از خداشونه احساساتشون بگم

خوش صبحت ترین و برونگرا ترین فرد کلاس  اصلا یک بار هم گریه نکرده و احساسی نبوده

خود من با اینکه درونگرا ام ناراحتی مو نشون میدن خیلی راحت هم زار زار گریه میکنم تو جمع حتی اگه نشناسمشون🤣

بنظرم بجای اینکه خودتو عوض کنی،نگاهت رو نسبت به چیزایی که باعث میشه احساسی بشی عوض کن (چیزایی که خودتم میدونی خیلی عن بازی که براش ناراحت باشی مثل کات کردن 🫤)

چون دقیقا ویژگی آدمایی که خیلی احساسی نیستن همینه،بیخیالن 

یه چیزی بین درونگرا و میانگرا،خب جنبه های مثبتی داره اما از طرفیم روابط اجتماعیم دوست داشتم قوی تر باشه و خب اغلب فکر میکنن بخاطر اینکه مغروریم یا خودمون رو میگیریم اینجوری رفتار میکنیم ولی ما پیش خونواده دوستامون شخصیتمون واقعا متفاوته.

من برونگرام به شدت پر سروصدا و شلوغ و شیطون ولی همه حرفامو به کسی نمیگم چون ضربه زیاد خوردم آدم شدم� ...

بالاخره یکی مثل خودم 

منم فکر کنم دارم آدم میشم 😂

اصلا ربطی به برون و درون ندارهگفتن احساسات شامل درونگرا ها هم میشهتک تک آدما از خداشونه احساساتشون ب ...

چقدر خوب بود این کامنت 

باید همین کارا کنم 

وای کاش میشد برای کات کردن ناراحت نشم 🤣🤣

چقدر خوب بود این کامنت باید همین کارا کنم وای کاش میشد برای کات کردن ناراحت نشم 🤣🤣

واقعا بتونی با این جور چیزا سریع کنار بیای خوبه چون زندگی چیزای ناراحت کننده و غمگینش واقعا زیاده 

مگر اینکه تو اونارو به چشم یه تجربه ببینی مثلا باختن و موفق نشدن و از دست دادن چیزای مادی یا حتی دوست پسری که قرار نیست شوهر بشه😁😁