2777
2789
عنوان

نژادپرستی در کشور من جایی ندارد🚫

184 بازدید | 0 پست

@مدادطوسی   شما تو یه تاپیک پست گذاشتین که ما تبریزی ها به مهمون رو نمیدیم و برای همینه که مثل ارومیه نشدیم خواستم جواب بدم دیدم تاپیک قفل شده خواستم ندید بگیرم اما هرچه با خودم کلنجار رفتم نشد باید بهت چند کلمه ای رو میگفتم

خفه شو فقط خفه شوووووووووو نخود مغز نژاد پرست ما تو این کشور به حد کافی بدبختی داریم حوصله و توان اینکه چهارپاهایی مثل تو هموطن های آذری و کرد مارو به جون هم بندازن رو نداریم نوچه اردوغان

تو غلط کردی تبریزی باشی زنیکه سایبری درد و بلای هموطن تبریزی من که جونشو برای کشورش و هموطنش میده تو سرت

تو این کشور کسی مهمان کسی نیست ایران برای همه ما ایرانی هاست یکبار برای همیشه اینو بفهم نفهم

هموطن ترک من هرگز به تو و امثال تو اجازه عرض اندام و تفرقه افکنی نمیده تو و اربابت که قلادت دستشه هم تا ابد یکپارچگی و همبستگی ایرانی هارو ببینید و زوزه بکشید ببینید و جون بکنید ببینید و از حرص بمیرید آشغال پست به درد نخور

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤●تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم●همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای تو "ایران"کوروش ای شیر ژیان پارسی🧡{♡و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت♡}            نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید