2777
2789
عیار ۱۸ همه جاتهران این قیمت هست،اگر بالاتر بگن عیارش بالاتره

نه بعضی طلا فروشیها سود بالا ی۳ در صد میگیرن بعضی‌ها حتی یک درصد چون آب شده یه سودی واسه خودشون وامی‌دارند ابشده کلا همه ۱۸ عیاره به نظرم

ببیت من باشم صبر میکنم چون احتمالش بالاست بعد تعطیلات پایین بیاد وشمش ا هم کارمزد ۷ درصد هست من بودم ...

بعد اون وقت به نظرت چی بگیرم بهتره؟شمش یا سکه؟دیت دوم یا آب شده

چی بگیرم؟پولم الان ۳۰ ملیون شاید بعد عید کمی بیشتر هم بشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه بعضی طلا فروشیها سود بالا ی۳ در صد میگیرن بعضی‌ها حتی یک درصد چون آب شده یه سودی واسه خودشون وامی ...

از کجا بگیرم آب شده بو که مطمئن باشه؟

نه بعضی طلا فروشیها سود بالا ی۳ در صد میگیرن بعضی‌ها حتی یک درصد چون آب شده یه سودی واسه خودشون وامی ...

برو بازار کریمخان تهران بگیر

آبشده هر عیاری داره از ۷۴۰ شروع میشه تا ۹۹۰

ببین توی مغازه جواز کسب داره و فاکتور میده بله مطمینهتوی فاکتور اسم گالری و شماره تماس فروشنده ذکر ب ...

از چند گرم دارن؟کمترین وزنی که آب شده که انگ خورده باشه داره چقدره؟

از چند گرم دارن؟کمترین وزنی که آب شده که انگ خورده باشه داره چقدره؟

با ۳۰ تومن آبشده خوب نمیشه اصلا زد،علاوه بر انگ باید اسم کارگاه رو ریگیر هم ذکر شده باشه که این حداقل ۱۰ گرم میخواد،آبشده های زیر ۱۰ گرم قالب گیری و ذکر مشخصات خوب ندارن 

شما فعلا با این پول النگو اجرت پایین بگیر

با ۳۰ تومن آبشده خوب نمیشه اصلا زد،علاوه بر انگ باید اسم کارگاه رو ریگیر هم ذکر شده باشه که این حداق ...

ریگیر چیه؟