2777
2789

سلام دوستان 

من یه دختر ناز دارم میخوام اقدام کنم یه نی نی پسرم داشته باشم 

چی بخورم مواد غذایی 

اسیدی قلیایی تاثیر بیشتر داره یا گرمی سردی

در این حد اطلاعات دارم سیدیم وپتاسیم برای نی نی پسره

کلسیم و فسفر دختر

راستی گوجه فرنگی خوبه یجا نوشته بود اسیدی یجا نوشته بود سیدیم بالایی داره 

خیار چطور 

تو اینترنت میزنم گیج کنندست کلا مواد غذایی ها یه جا به چیز نوشتن یجا یچیز

تا اونجایی که من میدونم تغذیه صد درصد جواب نمیده اگه پولشو دارین جنسیتو تعیین کنین اگه ندارین بپذیرین ممکنه دختر بشه و به همون اندازه عزیزه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اونجایی که من میدونم تغذیه صد درصد جواب نمیده اگه پولشو دارین جنسیتو تعیین کنین اگه ندارین بپذیری ...

بله درسته خیلی حیاتی نیست ولی تلاشمو میکنم شد شد نشد حتما خدا صلاح ندونسته

اسی نخودچی زیااااد بخور..بادوم‌زمینی طبعش سرده ولی خونو قلیایی میکنه ک شدید تاثیر داره..البته ک اول خدا باید بخواد ..تو خورشتات زردچوبه زیاد بزن قورمه سلزی زیاد بخور..چلو گوشت بخور قیمه بادمجونم زیاد بخور..من اینا رو خوردم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

الان حمله میکنن بهت 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
اسی نخودچی زیااااد بخور..بادوم‌زمینی طبعش سرده ولی خونو قلیایی میکنه ک شدید تاثیر داره..البته ک اول ...

مرسی عزیزم بازم چیزی میدونی برام زحمت بکش بنویس ممنونت. میشم

مرسی عزیزم بازم چیزی میدونی برام زحمت بکش بنویس ممنونت. میشم

من خودم چون اینا رو خوردم و خب تاثیرش گل پسرم بود گفتم ..راستی پرتقالم شور میکردم میخوردم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
من خودم چون اینا رو خوردم و خب تاثیرش گل پسرم بود گفتم ..راستی پرتقالم شور میکردم میخوردم

خدا حفظش کنه

کلا ماها اطرافمون پسرکمه 😂

امید ندارم ولی تلاش میکنم😂

اره خودمو اماده کردم 😂ج نمیدم بچه میوه زندگیه دوست دارم دونوع داشته باشم😂

نه خیر اینجا کاری به این چیزها ندارن 

اگر باردار شدید و بچه دختر شد بگید ازش بدم میاد همه میریزن سرت 

خدا حفظش کنهکلا ماها اطرافمون پسرکمه 😂امید ندارم ولی تلاش میکنم😂

ربطی نداره بابا😂امیدت ب خدا باشه

انشالله به سلامتی باردار بشی و جنسیت دلخواه باشه به نظرم به پزشک مراجعه کنید با توجه به طبع بدن رژیم ...

یه پزشک خوب رفتم گفت تغذیه قبول ندارم ای وی اف فقط

خواهرم جای دیگه رفت رعایت کرد ولی ج نداد 

ای وی اف نمیخوام 

چیزی بزور ازخدا بخوام شاید صلاح نیست تلاش میکنم شد شد نشد شکر