2777
2789
عنوان

بهترین سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 79 پست
من واقعا به این ایمان آوردم به کمیت نبست به کیفیته خیلیا دیدم اولین خواستگارشون اینقور رویایی بوده ب ...

بابا هنوز سنی نداری که 

انقدر خواستگار خوب بیاد برات 

فعلاً الویتت باید تحصیل و اشتغال و پیشرفت باشه 

هرچه بیشتر وارد اجتماع بشی مورد خوب بیشتر میاد برات 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم ۱۹ سالمه یکی داشتم کلاً مادرش واسطه فرستاده بود برامون حالا چیکاره بود؟ آخوند 😂😂😂هیچی دیگه م ...

واسه من یکیش همه جوره خوب ولی خیلی سنش زیادد بود۱۴ سال اختلاف سنی داشتیم 

اون یکی اختلاف طبقاتی در زمینه تحصیلات داشتیم من خوشم نمیومد 

بابا هنوز سنی نداری که انقدر خواستگار خوب بیاد برات فعلاً الویتت باید تحصیل و اشتغال و پیشرفت باشه ه ...

دلم میخاد مترجم هم زمان زبان خارجه بشم برم شهر بزرگ اسپانیایی یا فرانسه بخونم و....

واسه من یکیش همه جوره خوب ولی خیلی سنش زیادد بود۱۴ سال اختلاف سنی داشتیم اون یکی اختلاف طبقاتی در زم ...

اختلاف سنی واقعاً زیاد بوده 

خوب کردی 

دلم میخاد مترجم هم زمان زبان خارجه بشم برم شهر بزرگ اسپانیایی یا فرانسه بخونم و....

میتونی عزیزم 

ان شاءاللّه به تمام خواسته هات میرسی 

پدر و مادرم نه میگن اصلا اجباری انتخاب نکنولی خواهر و خاله و مادر بزرگ و...

وای عزیزم من فک کردم از پدر مادرت تحت فشاری 🤦‍♀️🤦‍♀️خداروشکر پدر مادرت پشتتن .پدر مادر منم سر اینچیزا خیلی پشتم هستن 

به اونا اصلا توجه نکن هیچ اهمیتی بهشون نده بی محل باش نسبت به اونا سعی کن جاهایی ک اونا هستن نری جاهایی ک اونا هستن نباش اینجوری آرامشت بهم نمیخوره