2777
2789
عنوان

هدف این نوع تاپیکایی که زده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 56 پست

به نظرم احساس کمبود تو زندگیشون زیاده احتمالا

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جور ناجوری دم سحر یه گروه میشناختمشون ریختن تو سایت راجب یه خانم که خودکشی کرده تاپیک زدن و باهم هماهنگ چرا خب😑😑

اصلا معلوم نیست چی میخوان

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

بیشتر ببینید
تاپیک هدفداردیگه

ارهه همون 

اینقدر ضایع اخه🤦‍♀️

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

بیشتر ببینید
معمولا هم میبینی استارترزودی آف میشه 😂معلومه باکاربریه دیگه میادتاپیک دیگه

وای من اون کاربرو ک فحاشی میکرد دیدم یجوری خجالت کشیدم انگار من فحش دادم

اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بیشتر ببینید
یه جور ناجوری دم سحر یه گروه میشناختمشون ریختن تو سایت راجب یه خانم که خودکشی کرده تاپیک زدن و باهم ...

معلومه و کرد بودن کلا کرد ها امروز تو سایت درگیرن هستن معلوم نیست هدفشون چیه این عده خدا شفاشون بده

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

معمولا هم میبینی استارترزودی آف میشه 😂معلومه باکاربریه دیگه میادتاپیک دیگه

اره دقیقااا

یکیشون پیام دیر سین میکنه وقتی که تاپیک یخ کرده جواب میده😂😂

بیشتر ببینید