2777
2789
عنوان

حالم گرفته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 44 پست
پس بالاست مصرفش. به خانوادت اطلاع بدهتنها از پسش بر نمیای.

ما کلا خانواده ای هستیم که میدونیم یه چیزی هست اما سعی می‌کنیم طوری رفتار کنیم که انگار هیچی نیست 

مگه میشه مامان و بابام نفهمیده باشن؟

دارم از این همه خوب نشون دادن اوضاع در صورتی که هیچی سر جاش نیست دیوونه میشم 

اومدم چند روز بمونم اما اصلا نمیتونم تحمل کنم 

امشب باید باهاش حرف بزنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داداش ساده ی من از سیگار شرو کرد بعد تریاک و شیشهتورو خدا تا دچار زوال عقل نشده یه فکری براش بکنید

امشب باهاش حرف میزنم اما نمیدونم چی باید بگم اصلا 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ما کلا خانواده ای هستیم که میدونیم یه چیزی هست اما سعی می‌کنیم طوری رفتار کنیم که انگار هیچی نیست مگ ...

خوبه که نگرانشی. اما خیلی خودت رو درگیر نکن فقط خسته و کلافه میشی. 

امشب باهاش حرف میزنم اما نمیدونم چی باید بگم اصلا

ما ک هرچه گفتیم مانعش شدیم حتی محدودش کردیم فایده نداش.. امان از رفیق ناباب

یع جوری شده بود ک تو روی بابام وامیستاد

الان هم جسمش داغون شده هم روحش.. سنی نداره ولی مث پیرمردا انگار زوال عقل گرفته و مدام استخوناش درد میکنه و دندوناش همه خراب شد و.... 

ینی طرف اونقد اصکله نفهمه علف و گل چیه؟ چقد ساده ایی خانوم....

اخه نوجوون از کجا باید بفهمه گل و علف چیه؟ تو از کجا تضمین میکنی که میدونن وآگاهی دارن که نباید سمتش برن 

قبول کن که هر حرف رو هر جایی. نباید زد مخصوصا تو این سایت که نوجوون داره

خوبه که نگرانشی. اما خیلی خودت رو درگیر نکن فقط خسته و کلافه میشی.

مگه میشه درگیر نشد 

نفسم به نفسش بنده 

خیلی دوسش دارم

ما ک هرچه گفتیم مانعش شدیم حتی محدودش کردیم فایده نداش.. امان از رفیق نابابیع جوری شده بود ک تو روی ...

امیدوارم هم جوون شما هم داداش من هم بقیه جون ها به راه راست هدایت بشن 

مگه میشه درگیر نشد نفسم به نفسش بنده خیلی دوسش دارم

میدونم احساست رو 

اما متاسفانه این جور درگیرشدنا خیلی پیچیدست. چی بگم !!

تلاشت رو بکن و به خدا بسپارش 

امیدوارم خدا نجاتش بده.

کسی رو میشناسم هم خودش هم خواهرش سالها درگیر علف و سیگاری هستن.

ازدواج هم کردن و پولدارم هستن

اما خب رفتار و وجناتشون نشون میده مصرف میکنن. حیف€

الان خیلی از ستاره های سینما هم درگیر اینن

چه مرد چه زن!!! 

میدونم احساست رو اما متاسفانه این جور درگیرشدنا خیلی پیچیدست. چی بگم !!تلاشت رو بکن و به خدا بسپارش ...

داداشم هم وجه اجتماعی خوبی داره هم کار و درآمدش خوبه حیفه بخواد اینجوری خودش رو نابود کنه