2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 193 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂😂ازین حرفا میزنی بقیه فک میکنن چیز خاصی هستی نمیدونن طبل تو خالی ای.... تو هیچی نیستی جز یه ادم ...

خب حداقل من یه ظاهر خوب نشون دادم

شما که همونم نتونستی

حداقل ادای ادب و در نیاوردی جانم

یادمم نمیاد تو تلگرام با شما حرف زده باشم

کلی دوست خوب دارم ازین سایت

ولی هیچکدوم مثل شما نبودن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
😂😂😂😂😂ظاهر خوب درست کزدن چهره ی خوب تلاش برای خریدن ترحم کاش بری روانشناس..🥲

بیا باهم بریم 

من میرم برای شمام یه وقت میگیرم حتما

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
چقد تو خوبی🥹میشه ی ادم انقد خوشگل و در عین حال انقد خوش اخلاق باشه؟ندیدم تاحالا😍

عزیزممم شما لطف داری😍🫂

بیشتر ببینید
خب حداقل من یه ظاهر خوب نشون دادمشما که همونم نتونستیحداقل ادای ادب و در نیاوردی جانمیادمم نمیاد تو ...

بگو کلی ادمو  گول زدم😂خداروشکر گول حرفاتو نخوردم 

از من برای شخص خودت توقع ادب نداشته باش که خودت من ییچیزایی ازت دیدم که .... حیف اینجا نینی سایته و نمیزارن افشا کنم 

اگه افشات کنم ک خودتو محو میکنی😔😂

بگو کلی ادمو گول زدم😂خداروشکر گول حرفاتو نخوردم از من برای شخص خودت توقع ادب نداشته باش که خودت من ...

خب چرا نکنی حتمااا اینکارو کن

خوشحال میشم واقعا

اتفاقا دقیقا اینجا جاشه که افشا کنی

بیشتر ببینید
عزیزممم شما لطف داری😍🫂

معمولا طرف یا خوشگله یا خوش اخلاقه هردو باهم در یک نفر نمیگنجه ولی مث اینکه برا شما گنجیده😁

امیدوارم ورژنت ازینی ک هس بهتر و بهتر بشه 

هر مردی تو زندگیش ی زن تاثیرگذار بغیر از همسر خودش داشته یا داره تو زندگیش، که حسابش از بقیهٔ ادما براشون جداست...