2777
2789
عنوان

کیا با درمان خانگی عفونتشون از بین رفته باتجربه ها کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 18 پست
چجوری؟

نوره عالیع 

البته سنتیش 

اگه بار اول میخوای بزنی 

اول ی قسمت از بدنت تست کن ک حساسیت نداشته باشی سر۲دقیقه بشورش((معمولا حسایت نداره))

اکه حساسیت نداشتی نوره رو اماده کن از پایین بکش روبه بالا ((حتما با کارتک یا دستکش یبار مصرف دستت باشه))

همه قسمتاتو بزن اما سمت سینه تخت سینه رو نزن چون خیلی گرمه بار اولته ممکنه جوش زیاد بزنی عفونتو میریزه بیرون((پیشنهاد اینه دو الی ۳دقیقه بیشتر نمونه تا دستت بیاد))چون نوره مرافب نباشی تایم زیاد بمونه باعث سوختگی میشه

قسمت واژن لبه هاشو اخر سربزن مراقب باش داخل نخوره کمتر از ۳۰ثانیه بمونه شروع کن ب شستشو کل بدنت 

من از بچهای تی نی سایت یاد گرفتم برای عفونت فوق العاده بودخ 

هفته اول دوبار استفاده کردم و تا ۱،ماه هر هفته میردم کاملا پاک شدم 

عفونتم قارچی بود

با داروم رفع نشد اما نوره عالی بودش همینطوز شنیدم برای کیستو خوبه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوره عالیع البته سنتیش اگه بار اول میخوای بزنی اول ی قسمت از بدنت تست کن ک حساسیت نداشته باشی سر۲دقی ...

ممنون عزیزم 

باید امتحان کنم مال منم فکر کنم قارچی باشه کاش مترونیدازول نگرفته بودم میگن برا عفونت باکتری خوبه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ترشحات پنیری خیلی ریزه منتها به شکل زیاااااااااد 

از کجا باید گیر بیارم عطاریا میفروشن؟

اره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید