2777
2789
عنوان

با جاریم چ برخوردی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 75 پست
بنظر من تو این کم‌آبی شستن حیاط اونم دو سه روز یکبار اصلا صلاح نیست .... هفته ای دوبار جارو بکشید هر ...

یکی بیا اینارو بهش بگه من بگم ک فک میکنه اوم کثیفیم 🤣

دقیقا درکت میکنم،خودشیرینه،منم با جاریم تو یک حیاط بودم،وقتی پدر شوهرومادرشوهرم میومدن خونمون،فوری میومد شلنگ مینداخت به شستن،که به اونها بگه همیشه من میشورم،منم بچه حالیم نبود چرااینکارو میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو میخوای خودت بشوری پس تو وقتی که قراره بشور هرجور هم که باشه تا نتونه حیاط رو بشوره و تو عصبی بشی ...

اتفاقا ما رابطمون خوبه و اهل جاری بازی نیستیم باهم فقط این حرکتش منو ناراحت میکرد من لجبازی ندارم با کسی مشخص شماهم درکتون کمه 

بکنم اشتباه س درست اینه بگی کنمدستش درد نکنه وقتی خودش دوس داره انجام میده چرا باید رفتاری کنی

چرا دستش درد نکنه وقتی اطلاع داره این حرکتو دوست ندارم ؟دو سه روز پیش اون شست الان نوبت من بود

لابد وسواسی هست می بینه دقیق سر وقت نمی شوری خودش می ره می شوره. چیکارش داری بذار بره بشوره. خوشحال ...

دقیق سر قت چ صیغه ای عصر بود ما تو حیاط بچه کوچیک داریم گفتم هی میرن بالا میان پایین پله ی خیسو کثیف و گل الود میکنن خودشم گاهی ی هفته دیر میکنه

این جاری رو باید بزاری حلوا حلواش کنی مثلا میخوای چه ب خوردی بکنی؟؟

شاید شما تنبلی نمیتونی حیاط بشوری من تنبلیم نمیشه نمیخوامم کسی تو نوبت من بشوره 

تازگیا به هیچکی نمیشه محبت هم کرد پاچه میگیرن😂🥲

وقتی من قبلا گفتم ک من میشورم من تو نوبت تو دخالت نمیکنم و این حرکت رو دوست ندارم خوشحال هم نمیشم با این کار محبت اینجوری ندیدم من بیشتر حس بد میگیرم 

یکی بیا اینارو بهش بگه من بگم ک فک میکنه اوم کثیفیم 🤣

عکس و فیلم از سدهای ایران بهش نشون بده .... براش توضیح بده امسال نه آب داریم نه برق ... سدهامون از بس بی آب هستن میشه لایه روبیشون کرد ....