2777
2789
عنوان

با جاریم چ برخوردی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 75 پست

شستن حیاط کار مردونه ایه ،بدین همسراتون بشورن دیگه بحثی پیش نمیاد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بذار بشوره.اخر خسته میشه.بیخیال شستن میشه.چه دلیلی داره ادم اینهمه آب مصرف کنه.شما هر وقت دیدی حیاط ...

باورت میشه جارو بکشم چیزی از حیاط در نمیاد نهایتا یکم گرد و خاک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید تو دیر میشوری اون خودش دس به کار میشه

امروز داشت بارون میبارید ینی تو بارون میشستم دو سه روز بود هوا ابری بود و بارون میزد خب چیکار میکردم من مگ احمقم تو بارون بشورم

امروز داشت بارون میبارید ینی تو بارون میشستم دو سه روز بود هوا ابری بود و بارون میزد خب چیکار میکردم ...

بنظر من تو این کم‌آبی شستن حیاط اونم دو سه روز یکبار اصلا صلاح نیست .... هفته ای دوبار جارو بکشید هر کسی یکبار تو هفته بهش میفته و دو هفته یکبار هم یه آب بگیرید و یه شستشوی سریع که آب کمتری مصرف بشه ...

پاشو حیاط رو بشور به امروز و فردا موکول میکنی اونم مجبور میشه بشوره تازه میخوای برخورد هم کنی😂🤦🏻‍ ...

دو سه روز بود هوا ابری بود و بارون میزد دیروز خواستم بشور تو هواشناسی زد ک بارون امروزم داشت میبارید گفتم دیگ بزارم فردا ک افتابی ک زودم خشک بشه 

انگار ،نه انگار کم ابیه شما هم مسابقه گذاشتین برای شستن حیاط

متوجه نیستین من اصلا مسابقه نذاشتم اون مسابقه گذاشته تا ی روز اینور اون ور شه زود شلنگ میگیره میشوره انگار مسابقست

بس که میشوره.تمیزه.خله.بذار بشوره.چهار بار که شست.خسته میشه.میشینه سر جاش.بعد از اون هفته ای یکبار ج ...

بابا منم میشورم همیشه ک ب جام نمیشوره ولی گاهی وقتا این کارو میکنه الان دو سه روز پیش اون شست روز بعدش هوا طوفانی شد دو سه روزم بارون بود گفتم دیگ فردا میشورم ک هوا صاف

دو سه روز بود هوا ابری بود و بارون میزد دیروز خواستم بشور تو هواشناسی زد ک بارون امروزم داشت میبارید ...

تو میخوای خودت بشوری پس تو وقتی که قراره بشور هرجور هم که باشه تا نتونه حیاط رو بشوره و تو عصبی بشی برخورد خاصی هم نمیخواد بکنی الکی جاری بازی درنیار😂