2777
2789
عنوان

مهمونامون 5️⃣ ردیف شیرینی خوردن با چایی

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 54 پست
گذاشتی ک بخورن دیگ🤣دلشو نداری نزار زیاد خب

چه ربطی داشت الان؟؟؟ اتفاقا دلشو داشتم که همرو گذاشتم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوش جونشون ولی ما میریم خونه کسی اینقد مراعات میکنیم یه میوه باز میکنیم دوتایی میخوریم کم میخوریم کل ...

اره منم هرجا میرم نمیخورم چیزی انقدر دیگه صاحبخونه میگه تا یه شکلاتی چیزی میخورم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
شکلات هم تموم شد متاسفانه با چایی برده بودم

😂😂😂😐😐😐😐

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
چه ربطی داشت الان؟؟؟ اتفاقا دلشو داشتم که همرو گذاشتم

خب کم بودن؟

چجوری این همه مگه خرطوم فیله

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
باشه زشته دیگه رعایت باید کنه ادم

آره والا من که هرکس مهمون برام میاد برادرشوهرامم میان باهاشون کلی هم پذیرایی میکنن ازخودشون حالا باخانوادشون میخوان بیان بازتهشو دربیارن البته اگه چیزی مونده باشه الان همه میدونن وضعیت اقتصادی خوب نیست یکم هوای همو داشته باشیم خوبه

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍