2777
2789
ضعیفولی دهم یازدهمی بدی نداشتم

هدفت چیه؟

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی بد ترین ترس اینه که نتایج بیاد و دوستات قبول بشن تو نهبعد بهت بگن اشکال نداره توعم ایشالله سا ...

ترس نداره دوبار تجربه کردم🤣🥴

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید
حقوق هرمزگان

انسانی هستی

من زیاد از انسانی سر درنمیارم

ولی بهت پیشنهاد میکنم الان بیشتر وقتتو بزاری روی نهایی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
جدی داره؟😂

نه بخدا 

هیچ کس حتی خانواده هم دیگه براشون کنکورت از یه جایی به بعد مهم نیست فقط خودت میخوای قبول بشی بری

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید

فقط میدونم هر سال این حاشیه ها بوده ومن امثال من که دنبال کننده بودن ودرگیرش شدن باختن اونایی بردن که کار خودشونو کردن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم