2777
2789
عنوان

خونه‌ی ما

72 بازدید | 2 پست

چندطبقه است خودمون همکفیم و مستاجر داریم

سقفش چکه میکنه و لوله‌هاش زود خراب میشن و کل خونه منجلاب میشه 

به حز زیربنا و ساختارش که اصولی نیست ظاهرش هم زشته (قدیمی نیست ۲۰ سال ساخته )

خیلی هم بزرگه و اصلا مناسب ۳ نفر آدم نیست کمرم خرد میشه تا جارو بکشم

دارم به خانوادم میگم بفروشیم یه خونه جمع و جور بگیریم و بقیش رو بدیم یه مغازه بخریم من کسب و کار راه بندازم به هیچ صراطی مستقیم نیستن

چند روز پیش ۵۰ میلیون هزینه کردن تا عیب سقفش رو پیدا کنن الان بارون زده دوباره سقفه چکه میکنه 

تا مرز سکته رفتن 

بهشون میگم مقصر خودتونید که تو جای نادرست دارید پولتونو خرج میکنید این خونه نمیشه براتون راستشو میگیری چپش میفته چپشو میگیری راستش میفته 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

منم بودم به حرفت گوش نمیدادم الان مغازه دارهاش دارن گریه میکنن از بس کاسبی نیست...

اونی که میگه خوب نیست چون راهشو بلد نیست 

بعدم خیلیا الکی میگن خب اگه خوب نیست که بذارن کنار برن سراغ چیز دیگه‌ای 

به هرحال بهترین گزینه ممکنه دیگه بهتر از اینه که بشینیم تو خونه هیچی نکنیم

ببین حداقل مغازه رو میخریدیم اجاره میدادیم خیلی بهتر از این بود که خونه اجاره بدیم درآمدش بیشتر بود 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .