2777
2789

کل شب باگریه دعاکردم و ناراحت بودم انقدرحالم بدبود که  بدون غسل ووضو وبالاک ناخن نشستم به نمازخوندن بعدازمدتها واقعا حالم بدبود خیلی خسته ودلگیربودم ازهمچی تارفتم توی تخت ازگریه و ناراحتی خوابم برد فشارروانی خیلی روم زیاده این روزهابچه ها لطفادعام کنید کاردست خودم ندم خیلی ازهمچیزناامیدوخسته شدم کل روزباهمه میخندموکل کارهای خونه رومیکنم وبزوربخودم وکارهامیرسم اماواقعاهیچ انرژی ندارم وبزورسرپام حالم خیلی بده 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی خیلی زودتر حالت خوب بشه 

بنظرم حتما نماز و غسل و اینارو به طور صحیح و  کامل  انجام بده 

اینا غیر از اینکه بابت مذهب و دین باشه 

از لحاظ انرژی درونی و ارامش روحی خیلی موثره 

ان شاءالله به زودی حالت بهتر و بهتر بشه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
هعی منم همینجور

واقعا دارم اکسیژن حروم میکنم خیلی خستم ازنفس کشیدن دیشب همش دعامیکردم کاش صبح بلندنشم ازخواب امادعام اصلانگرفت خیلی خسته کننده وعذاب اورشده همچیزبرام خدارحم کنه حتی ازاون بارکه حالم خیلی بد بود و اینطوری شده بودم بازحالم بدتره خداواقعارحم کنه ومنوازدست خودم نجات بده گاهی وقتا خودآدم دشمن خطرناک تری برای خودآدمه نمیدونم میتونی درک کنی یانه

فارغ از هر حکم دینی

من به اون نماز ایمان دارم.‌.

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

چی باعث شده اینجوری بشی؟

دردهای زیاد تجربه های وحشتناک تحقیر خیانت های دوست وعشق و...... همچیز خیلی چیزهااتفاق افتاد وداره منوهزپادرمیاره نمسدونی چقدرددردوسختی کشیدم خودم  متوجه ام چقدر ازدرون وبیرون باسن کم شکسته ومیزشدم واقعابزوردارم زندگی میکنم 

واقعا دارم اکسیژن حروم میکنم خیلی خستم ازنفس کشیدن دیشب همش دعامیکردم کاش صبح بلندنشم ازخواب امادعام ...

مطمعن باش میتونم درکت کنم و منم روزای افسردگی رو رد کردم و هررور هرروز گریه میکردم اونم ن یکبار و دوبار وسواس شدید فکری عملی پدرمو دراورده بود عجله نکن زود رد شه پروسه خودشو داره نمیدونی من چقد خورد شده بودم روانپزشک رفتم قرص گرفتم تا بهتر شدم

الهی خیلی زودتر حالت خوب بشه بنظرم حتما نماز و غسل و اینارو به طور صحیح و کامل انجام بده اینا غیر ...

واقعاتاثیرداشت منوهز بلایی که ممکن بودسرخودم بیارم نجات داد  ممنونم عزیزم انشالله بهترینهانصیبت بشه

واقعاتاثیرداشت منوهز بلایی که ممکن بودسرخودم بیارم نجات داد ممنونم عزیزم انشالله بهترینهانصیبت بشه

اره عزیزم منم خیلی وقتا افسرده میشم و ناراحت 

پناه میبرم به قران و زیارت عاشورا و ... میگم شما حال منو خوب کنید من که هیچی از،دستم بر نمیاد و بعد واقعا بهتر میشم

قربونت همچنین 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
فارغ از هر حکم دینیمن به اون نماز ایمان دارم.‌.

واقعابادرد و گریه فراوان وازته دل خوندم وازته دل خداروصدازدم  خیلی خسته شدم واقعابزورسرپاموندم کاش تموم بشه این زندگی اصلاحالم خوب نیست

مطمعن باش میتونم درکت کنم و منم روزای افسردگی رو رد کردم و هررور هرروز گریه میکردم اونم ن یکبار و دو ...

امیدوارم ازاین به بعدزندگی برات پرازشادی وخوشبختی باشه عزیزم