2777
2789

عزیزم هرکدتخفیف فقط مخصوص همون شماره اگه خطی رو داری ک تاحالا ازش خرید نکردی کد تخفیف 150 تومنی رو میتونی از گوگل برداری بزنی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عزیزم هرکدتخفیف فقط مخصوص همون شماره اگه خطی رو داری ک تاحالا ازش خرید نکردی کد تخفیف 150 تومنی رو م ...

عه؟

منم همین فکرو میکردم ولی یه خانمی اینجا گذاشته بود وقتی زدم دیدم شد برای همین گفتم شاید بشه 

بازم ممنون ازت💕

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عه؟منم همین فکرو میکردم ولی یه خانمی اینجا گذاشته بود وقتی زدم دیدم شد برای همین گفتم شاید بشه بازم ...

من با خط شوهرم کدشو زدم نوشت این مال سیم کارت دیگست نمیشه استفاده کنی بعد دیگه با خط خودش سفارش دادم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی