دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 198 عنوان چیکار کنم بتونم درآمد داشته باشم 148 بازدید | 15 پست بعد کنکورم اگر قبول شدم چیکار کنم خیلی مشکل مالی داریم من باید درآمد داشته باشم سراغ چه کاری برم سراغ چه دوره ای برم که موفق بشم من پول ندارم هر روز سراغ یه چیزی برم میخوام برم دنبال چیزی که باهاش به درآمد برسم مثلاً در حد ماهی ۱۵ تومن چیکار کنم 🥲 این کاربری دومم هست 1404/01/02 | 17:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges۹٠۹۳ عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 258 من خودم قبلا ادمین بودم الان دوسه ماهیه بلاگری رو شروع کردم کلا علاقه دارم به اینجورکارا این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 5631 برو سر کار فروشندگی یا کار تو شرکت بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
کوآمی عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 984 برو کامپیوتر گرایش برنامه نویسی اگه میخوای هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ... لطفا درخواست ندید😑🤌🏻
سیمبان عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 1241 الان خدمات رسانی بهترین کاره.مثلا شرکت بزنی خدمات آشپزی در ادارات بدی توی مناقصات شرکت کنی از کوچک شروع کن
مابببلکولگببگ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 92 من خودم قبلا ادمین بودم الان دوسه ماهیه بلاگری رو شروع کردم کلا علاقه دارم به اینجورکارا منم دوست دارم بلاگری بشم ولی چجوریه
narges۹٠۹۳ عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 258 منم دوست دارم بلاگری بشم ولی چجوریه گوشیت باید ایفون باشه یا دوربینش خوب باشه من خودمم ندارم میخوام یجوری حالا بخرم اما نمیدونم میتونم هنوز یانه با گوشیای بیکیفیت یکوچولو کارت سخت میشه این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 198 من خودم قبلا ادمین بودم الان دوسه ماهیه بلاگری رو شروع کردم کلا علاقه دارم به اینجورکارا ادمینی درآمدش چطوره؟چطور باید یاد بگیرم ؟ این کاربری دومم هست
narges۹٠۹۳ عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 258 ادمینی درآمدش چطوره؟چطور باید یاد بگیرم ؟ ادمینی هم اگه میخوای درامدش زیاد باشه پیج بزنی خوبه پروژه هاتم بیشتر میشه درامدتم بالاتر میره قبلش باید دوره ببینی که یاد بگیری مسلط شی من استادم بهم یدونه پروژه اولمو داد بقیه رو خودم رفتم دنبالشبا همین پیجمو و اینجور چیزا این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 198 ادمینی هم اگه میخوای درامدش زیاد باشه پیج بزنی خوبه پروژه هاتم بیشتر میشه درامدتم بالاتر میره قبلش ب ... استادت کی بود؟ این کاربری دومم هست
narges۹٠۹۳ عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 258 استادت کی بود؟ نمیتونم معرفی کنم اینجا بهت درخواست بده اسمشو بگم این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن
مابببلکولگببگ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 92 گوشیت باید ایفون باشه یا دوربینش خوب باشه من خودمم ندارم میخوام یجوری حالا بخرم اما نمیدونم میتونم ه ... ارع میدونم ولی چکار کنیم ک فالورامون زیاد شه چجوری پیچ بزنیم معمولی بزنیم یا یه چیزی باید بسازیم ....!؟
مابببلکولگببگ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 92 گوشیت باید ایفون باشه یا دوربینش خوب باشه من خودمم ندارم میخوام یجوری حالا بخرم اما نمیدونم میتونم ه ... و بعدش چجوری درامد میشن و چجوری پول درمیاری مگه بلاگری ها چکار میکنن ک پول در میارن !؟؟؟
narges۹٠۹۳ عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 258 و بعدش چجوری درامد میشن و چجوری پول درمیاری مگه بلاگری ها چکار میکنن ک پول در میارن !؟؟؟ بلاگر ها با تبلیغات عزیزم ادمینی هم که میای و مدیریت پیج یکی دیگه رو میگیری دستت و اونم ماهیانه بهت حقوق میدهالبته ادمینا شاخه هاشون فرق داره باهمدیگه این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن