2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا من میترسم حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 111 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نترس استرسم نداشته باش

قربونت ممنون بابت پاسخ کوییت عزیزم 

من دوبار بیبی جک زدم منفی بوده 

پریود نشدنمم هم قبلا سابقه داشتم کلا پریودم خیلی بهم ریختس وقتایی هم که میشم نه درد دارم خیلی هم کوتاه تازه .... 

ولی الان نمیشم و برخورد کرده با این رابطه ای که داشتم استرس وجودم رو گرفته 

قربونت ممنون بابت پاسخ کوییت عزیزم من دوبار بیبی جک زدم منفی بوده پریود نشدنمم هم قبلا سابقه داشتم ک ...

ببین هم می‌تونه پریود نشدنت از استرس باشه و یا کیست حتما رفتی ازمایش دادی به دکتر زنان بگو تاخیر پریودیت و برات سونوگرافی رحم‌و شکم بنویسه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

راستی ببین من حدود دو سه روز لکه بینی داشتم فکر کنم بعد اولین رابطم

ببین از پشت دادن خیلی ضرر داره برا خانوما مواظب باش.لکه بینی نمیدونم‌برا چیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

استارتر خانواده نامزده مشکل ژنتیکی دارن؟

نکنه اوتیسمه چون برادرش و عموهاش هم دارن.

اگر اینجوری باشه اوتیسم باشه مطمئن باش خود شوهرت هم آسپرگره، و در آینده خدای نکرده به خودتون این مشکل رو پیدا خواهد کرد ریسکش بسیار بالاست علی الخصوص بچه تون پسر باشه از من بهت نصیحت

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
ببین از پشت دادن خیلی ضرر داره برا خانوما مواظب باش.لکه بینی نمیدونم‌برا چیه

آخه اونم قبل عقد، خانواده نامزدش مشکل ژنتیکی دارن

برادرشوهرش، عموهای نامزدش

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
ولی سایز با سنت بزرگ میشه...

یک حرف چرتیه که میزنن، یه س و راخ چه ربطی به بزرگی داره فقط باعث هزار و یک مشکل برای زن میشه

بیشتر ببینید