2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا من میترسم حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 111 پست
خانوادم سخت گیرن نمیتونم از خونه بزنم بیرون بیخودی سخت گیر و حساس نبودن که برام مهم نبود انقدر استرس ...

نه اصن کاری ندارن ، کارت ملیتو بده بگو آزمایش بتا میخوام بدم ، اصن از بیمه و اینا هم حرفی نزن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از استرسه منم همین مشکل اوایل عقدم بعد از هر بار رابطه داشتن نگو از استرس بود الان جلوگیری میکنیم سفت سخت با شوهرم خیالمونم راحته

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید
نه نمیپرسن بگو به دکتر زنان پریودم عقب افتاده میخوام آزمایش بدم به اون چه که تو شوهر داری یا نداری

باشه عزیزم شما میدونی کجاها میرن ؟ ما تقریبا خارج شهریم آخه 

برم بخش اورژانس بیمارستان دکتر عمومی یا برم ازمایشگاه ؟؟کی نتیجه شو میدن؟؟ چی بگم اصلا ؟

نه اصن کاری ندارن ، کارت ملیتو بده بگو آزمایش بتا میخوام بدم ، اصن از بیمه و اینا هم حرفی نزن

آزمایشگاه باید برم یا درمانگاه عادی هم میگیرن ؟ نتیجش چقدر طول میکشه؟ آخه تقریبا خارج شهریم

از استرسه منم همین مشکل اوایل عقدم بعد از هر بار رابطه داشتن نگو از استرس بود الان جلوگیری میکنیم سف ...

برای مرد که مشکلی پیش نمیاد فقط حالشون رو میکنن

که زن از پشت رابطه داشته باشه چه دوران نامزدی یا عقد باردار بشه

باشه عزیزم شما میدونی کجاها میرن ؟ ما تقریبا خارج شهریم آخه برم بخش اورژانس بیمارستان دکتر عمومی یا ...

دکتر زنان برو

یا فرداش یا یک ساعت بعد جوابش میاد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

تازه میگه خانوادم سخت گیرن

عزیزم بیخیال دیگه شماهم گیر دادی  من استرس دارم الان چندین بار تاپیک زدم یه نفر مثل شما انقدر پیگیر و دنبال حاشیه نبود 

من کار جرمی که نکردم ، انتخاب خودم بوده حالا درست یا غلط 

شما چرا اینجوری صحبت میکنین آخه