2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ماه چهارم دکترمو عوض کردم حس کردم یکم پول براش مهمه، و از زوز سه پریودی که میرفتم تا روزازادسازی سه مرتبه سونو میکنه، خیلی اعتمادبه دستگاه سونوش هم نداشتم قدیمی بود، رفتم دکترشهرستان پیشرفته تر کلا داروها عوض کردکلومفین 50از3پریودی تا 7پریودی وامپولhmgاز روزهشت تا11ساعت پنج عصر برام تجویز کرد و روز11سونو، من بااینکه روز5پریودی پیش دکترجدیده رفته بودم و گفت دیراومدی بازهم بااصرار خودم داروهارو ازپنج سیکل استفاده کردم، و روز13رفتم سونو سه تافولی داشتم دوتا15/5 و17/7 تخمدان راست و یک19/5  تخمدان راست، فرداش امپولhcgزدم، از روزهشت تا روز17تزریق hcgبی بی منفی بود واولین باربودبعداز چهارده روز پریودنمیشدم، احتمالا عارضه کلومفین بود که پریودی عقب افتاده بودومن دل و کمردرد شدید داشتم، درد بین دو کتف دل درد حتی حالت خابیده صبح18امین روز پریود شدم و سیکل هفت روزه من شده بود پنج روزه، من همین ماه اقدام فلوکونازول هم خودسرانه مصرف کردم اما دیگه برای تعیین جنسیت اقدام نکرده از 12ساعت بعدازامپول رابطه داشتم تقریبا هرروزتاسه روز و بعد یک روز درمیان.... اما این ماه هم پریثدشدم تصمیم گرفتم ماه بعدبرم عکس رنگی رحم بگیرم

ماه پنجم که میخاستم اقدام کنم، نوبت عکس رنگی گرفته بودم، اما گفتم این ماه عکس رنگی نمیگیرم اخه میگن دردناکه رابطمو بیشترمیکنم اگرنشد میرم عکس رنگی، راستش این ماه نسخه ماه قبل دکتر جدیدم و ازقبل داشتم رفتم داروخانه کلومفین یک بسته گرفتم 12تومن، امپول hmgهم دادم پزشک قدیمم انلاین برام نوشت که با بیمه حساب بشه،  خودم خودسرانه از روز سه پریودی بدون سونو شروع کردم خوردن کلومفین شبی دوتا تا شب هفت از روز هشت تا یازده هم امپول hmgزدم و روز سیزده سیکل رفتم سونو پیش دکتر قدیمم، فهمیدداروهای اونو استفاده نکردم و وسط سیکل سونو نرفتم کلی منو ترسوند که دیراومدی باید روز یازده میومدی 3تا فولی24داری 2تا چپ و 1راست اما کیفیتشون برای بارداری خوب نیست سایزشون بزرگه، اگر مایلی ازادسازی بنویسم که گفتم بنویس خانم دکتر بااین که ناامیدم کرده بود اما من مرتب اقدام کردم، همون روز سیزده سیکل ساعت 12امپول ازادسازی زدم، از فردا ظهرش رابطه داشتم، باز تا چهارروز هرظهر رابطه داشتم و همش پوزیشن داگی با اینکه تخمدونم توی این پوزیشن دردمیگرفت تحمل کردم و بعداز رابطه حداقل تا2ساعت صبرکردم بعدمیرفتم دسشویی، البته من بعداز پاکی از روز هفت سیکل قبل از امپول ازادسازی تم یک شب درمیون رابطه داشتم، روز شش محض کنجکاوی بی بی گذاشتم پررنگ بود خب مسلما اثرامپول بود به این زودی، روزهشت مثل روزشش بی بی پررنگ بود، بازهم گفتم حتما اثرامپوله بااینکه من روزهشتم یاهاله ضعیف یا کلا بی بی سفید بود. روز هفت تا سیزده صبح زدم همگی هاله کمرنگ بود، ازعصر سیزدهمین روز تزریق بی بی پررنگ شد روز15تزریق ازمایش مثبت با بتای 56چهارروز قبل موعد

علایمی که این ماه داشتم و بارداربودم:

ششمین روز تزریق hcgاز ساعت های نیمه شب سوزش معده و رفلاکس داشتم که کلا من سابقه معده دردنداشتم و اولین باربودتجربش میکرد حتی شبهای بعد نزدیک صبح یا نصف شب ازخواب بیدارمیشدم سوزش معده داشتم و فاموتیدین میخوردم، از نهمین روزتزریق امپول تا روزبعدش به مدت یک شبانه روز درد و تیرکشیدن سمت چپ رحم داشتم یعنی روز21الی22سیکل که فقط یک روز طول کشید. 

نه برای تعیین جنسیت اقدام میکردم مشکلی نداشتم

مشکلی نداشتی و نمیگرفت؟؟ پس طبیعیه تا یکسال ادم سالم هم باردار نشه؟؟

۶ماهه اقدامم تنبلی شدید دارم خیلی ناامیدم 

ولی تاحالا امپول نزدم لتروزول و کلومفین نخوردم