2777
2789
عنوان

ترندترین آهنگای دهه 8️⃣0️⃣ کدوما هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 96 پست
آهنگ های پاشایی شاید

❤️😍😍

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی👩🏻‍❤️‍👨🏻 عاشق/  دوستدار ایران و ایرانی. خلیج ـ همیشه ـ فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش کبیر} دانشجو 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمره بيست كلاسوالاله من گل لاله مندارم ميرم به تهرون دى جى مريم اهنگاش عالى بود

مرسی عزیزم❤️

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی👩🏻‍❤️‍👨🏻 عاشق/  دوستدار ایران و ایرانی. خلیج ـ همیشه ـ فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش کبیر} دانشجو 

بیشتر ببینید

تیتراژ های ماه عسل هنوز یادمه 😂😂😂

معدود تیتراژ های قشنگ تلویزیون اونموقع تیتراژ ها خیلی قشنگ بودن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

مرتضی پاشایی 🥲💞فرزادفرزین که اهنگای قدیمیش محشرههه💜🥲اهنگای قدیمی محسن یگانه و شادمهرر

❤️😍

بیشتر ببینید
یه صبح دیگه یه صدایی توی گوشم میگههههه

ما با این تو مدرسه ورزش میکردیم🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

هی دنبالم میاییییهی ناز نکن بیااا

ارش بی تو سردمه 🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دنیا دیگه مثل تو ندارررره

نداره نه میتونه بیاره😂

بیشتر ببینید