ایتس_می_های مدیر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 639 عنوان کسایی که آیفون شونزده پرومکس دارن 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 76 پست و جوونن مثلا کوچیک تر از ۲۳جدی چجوری ؟چجوری تو جوونی پول اونو جور کردی نزدیک ۲۵۰ تومن ببینید خانواده من واقعا وضع مالیشون خوبه ولی هیچ وقت بهم اجازه نمیدن ۲۵۰ میلیون تو دستام باشه 😐واگعیه یا کیک؟ 1404/01/02 | 16:46 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_taeyeon_ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1530 ۸۰ و خورده اییبالای ۹۰ باشه که بیشترم میخرن خوب بوده کلا سلامتش همین حدودا میره بهتره ادم بفروشه مدل بالاتر بگیره خوبی ایفون همینه که ارزش داره و به ادم سود میدهالان چه گوشی خریدی؟
ایتس_می_های مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 639 اطراف من که یا خانواده خریدن یا خودشون شاغلن خریدن . خب مثلا گوشی قبلیشون ۱۵ فروختن پول گذاشتن روش ب ... شاغل ها واقعا باید سنشون بالا باشه که بتونن با حقوقشون آیفون ۱۶ بخرن
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 48526 ببخشید شما لمینت انجام دادین؟ میتونم بپرسم واحدی چند؟ راضی هستین درسته که رنگ نمیگیرن؟ غذا خوردن سخت ... بله.سال ١٤٠٠ واحدي ٤/٥٠٠ الان ولي ٣٥ به بالاست.بله لمينيت رنگ نمگيره ..نه شما چيزي در دهنت حس نميكني ك تاثير بزاره روي غذا 💕
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4874 ای جانایشالله خوشبخت بشین♥️ ممنونم مهربونمم🥲🤍 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 7855 با خوبه شما راحتین اره اونا خودشون و عذاب میدن فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️
ستارهstar8 عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 21447 خوب بوده کلا سلامتش همین حدودا میره بهتره ادم بفروشه مدل بالاتر بگیره خوبی ایفون همینه که ارزش داره ... اره زیر ۸۰ درصد دیگه معمولا باید بفروشیش۱۵ گرفتم امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
زهههههههرااااااا عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7743 متاسفانه تو ایران آیفون دیگه نقش طلا رو داره تا مدت ها ارزش داره همچنان خیلیا رو دیدم که ۱۳ دست دو م ... نه اصلامن پسرخالم آیفون ۱۳ خرید ۵۵ م اون موقع طلا گرمی ۲ تومن بود الان همون آیفون بازم دور و بر ۵۰ تومنهاما طلا چیشده؟اون موقع میتونس ۳۰ گرم طلا بخرهالان همون طلا قیمتش میشد۲۴۰ میلیون
مرسی۹۴ عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 6814 همسر من داره ۱۶پرومکس ماه پیش داشت تو نمایشگاه ماشین میخرید بعد یه زوج حدود ۵۰سال اومدن برای پسرشون بخرن گفتم پارسال براش جک خریدیم یه چادر کشید روش حتی سمتش نرفت بعد یکسال فروختیم اومدیم دنا اتومات بخریم براش محدودشم بالا نبود پیروزی بودهمونا ایفونم میخرن
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 19293 شاغل ها واقعا باید سنشون بالا باشه که بتونن با حقوقشون آیفون ۱۶ بخرن صرفا حقوق نیست که شغلش آزاد درامدش خوبه
ایتس_می_های مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 639 فک کنم من جز محدود افرادیم که کلا گوشی گرون جز علایقم نیست 😐😂 منم نبود ولی واقعا اکثر جامعه با گوشی قضاوت میکنن و واقعا نمی دونم چرا.
زهههههههرااااااا عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7743 ایفون تنها گوشیه که مثل طلا حکم پس انداز دارهمن سه سال پیش ۱۳ رو خریدم ۲۵ تومن ، با اینکه از سلامت ب ... با طلا مقایسه کن سه سال پیش باهمون پول کلی طلا میدادنالان کلی پولش بود
ایتس_می_های مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 639 همسر من داره ۱۶پرومکس ماه پیش داشت تو نمایشگاه ماشین میخرید بعد یه زوج حدود ۵۰سال اومدن برای پسرشون ... مامان بالای منم برام ماشین میخرن ولی جدی گوشی تو کتشون نمیرهههههه
_2005yasmina عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 1026 ایفون تنها گوشیه که مثل طلا حکم پس انداز دارهمن سه سال پیش ۱۳ رو خریدم ۲۵ تومن ، با اینکه از سلامت ب ... شما حساب کن سه سال پیش با ۲۵ تومن طلا میخریدی الان چقدر میشد؟اصلا ۳۳ تومن الان به اندازه ۲۵ تومن سه سال پیش ارزش داره؟پس نگید حکم طلا داره عزیزم