2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله عزیزم بارها هم اومده گفته غلط کردم و این حرفا اما باز تکرار کرده

اين موضوع اگه تنها اختلاف زندگي تون هست بايد حل بشه وگرنه توي همين مرحله مي مونيد و درجا ميزنيد بايد ازش عبور كنيد

يا حل بشه و بمونيد يا حل نميشه و جدا بشيد

بهتر هست مشاور اينو حل كنه اول خودت برو يك مشاور خوب پيدا كن و بعد شوهرت بياد يكي دو جلسه

دراز کشیده چند باری اومده میگه عزیزم چکار کنم ناراحت نباشی گفتم کاری که نباید کردی

عزیزم دیگه ادامه نده بحثتون وبیشتر این خودتو ناراحت نکن باهاش اشتی کن

ولی یکم دیگه سرسنگین باش بزار دوباره خوب عذخواهی کنه

اون دوستت داره که بین تووخانوادش تورو. انتخاب کرده

بحث گذشته رو دیگه وسط نکش 

بزار یکم سیاست داشته باشی وقتی تو قیافس اینطور مواقع دنبال بهونه ان بهترین کار اینه توادامه ندی واهمیت ندی. خودش خستهمیششه ومثه ادم رفتار میکنه

دل خوشی برام نمونده منم آدمم خب

فکر اساسی بکن با دعوا چیزی درست نمیشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
موضوع خودش تنها نیست به من بی احترامی کردن مادرش گفت پسرم باید بین من و تو یکی انتخاب کنه تا تهش برو ...

خب فک کردی به من کم بی احترامی کردن؟از خونه انداختنمون بیرون،همه جا گفتن طلاقش میدیم،وووو

ببین عمرا به من برسی،۷تا خواهر بامادر،هرکدوم یه کلمه گفته باشن تا تهش بخون....

ولی بهرحال تا کی میخوای ادامه بدی

این حرف رو بهم مستقیم زد بدون کنایه و اشاره که پسرم باید انتخاب کنه

خب به ماهم زد،که همسرم منو انتخاب کرد،عروسی تک پسر نیومدن،دنیا اومدن بچم نبودن،بچم دو سالش بود تازه دیدنش ،بخاطر ضمانت بانکیشون که همسرم بود،کلی ضرر مالی دادیم وصفر که هیچ به منفی رسیدیم،دستبند زیرلفظیم افتاده بود تو ماشین،گفتن مامان من دزدیده😑😑😑از همسرم شکایت کرده بودن که  اومده شبونه چاقو گذاشته رو گردنمون،درحالیکه نا تو یه شهر دیگه بودیم کلا وهزاران کار ازین قبیل،بگم یا کمه

روزه؟؟؟؟؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣🤣مشروب خور فهمیده و با اخلاق میرزه والا به یه ادم مذهبی وحشی

متاسفانه یسری آدما با کارا و رفتاراشون دین و مذهب و تشییع رو بردن زیر سوال وگرنه کسی که باایمان و مذهبی حقیقی و واقعی باشه میدونه که خدا بنده هاش رو به مهربونی گذشت ایثار عفو وبخشش انسان وانسانیت داشتن دعوت کرده و همون خدا گفته که‌ زن مثل گل میمونه ظریفه باید مواظبش بود اینا که مذهبی واقعی نیستن گاهی یسریا اَدای مذهبی ها رو درمیارن

اللهم عجل الولیک الفرج💚