2777
2789

من کلا تصمیم گرفتم سراغ رابطه عاطفی نرم و سنتی ازدواج کنم 

ولی دخترا میگن اشتباه میکنی یکی تورونخواست دلیل نمیشه بقیه هم نخوانت و این حرفا 

باتوجه به اینکه کمتر پسری هست که دنبال لمس کردن و رابطه جنسی نباشه و اگرم باشه همچین شخصی گیر من نمیاد🤦🏻‍♀️🥴 تصمیم گرفتم رو تصمیمم بمونم و توبه کنم دیگه سراغ رابطه نرم 

واقعا ازاینکه بیشتر از بغل بخواد پیش بره متنفرم تازه ایناهم بعد اینکه خوب شناختمتش که دخترا میگن اینجوری تنها می مونی😑خب چیکار کنم بدم میاد

بگید که تنها نیستم🤦🏻‍♀️😂

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

تنهایی

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تنهاهم بمونی تصمیم خودته و بهش ارزش بده و احترام بزار مهم نیست بقیه چی بخوان مهم خودتی

نمیخوام تنها بمونم ولی نمیخوام وارد رابطه ای بشم به عقایدو احساساتم احترام گذاشته نشه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

من،هم مثل،تو منتظر ازدواج سنتی هستم و احساس،میکنم هیچوقت پیش،نمیاد برام

پیش میاد یه وقتی که منتظرش نیستی

نمیخوام تنها بمونم ولی نمیخوام وارد رابطه ای بشم به عقایدو احساساتم احترام گذاشته نشه

تنها نمیمونی بالاخره تو این دنیا یکی هم واسه تو هسن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نه
منم همین کارو کردم و اتفاقا منم توبه کردم و دور این چیزا رو خط کشیدم
البته من واسه این گذاشتم کنار که کلا اینجور چیزا به من و خانواده ام نمیاد و شرایطشو ندارم
شرایطشو نداشتم که مدام بخوام برم بیرون و بخوام خانوادمو بپیچونم ، منم کات کردم و پرونده این چیزارو کلا بستم با اینکه خیلیم طرفو دوست داشتم البته :)
به نظر منم سنتی بهتره
اما نه مثه قدیم .. قبلش با هم رفت و اومد داشته باشین خانوادگی
با هم سفرای کوتاه برید
یکی دوبار کافه برید یکم حرف بزنید با هم
همین
خیلیم عالیه 

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

نه منم همین کارو کردم و اتفاقا منم توبه کردم و دور این چیزا رو خط کشیدم البته من واسه این گذاشتم کنا ...

ازدواج سنتی معنیش چشم بسته انتخاب کردن و ازدواج کردن نیست بله یه مدتی باید رفت و امد کرد منتها چون خانواده ها خبر دارن دوطرف نمیتونن دست از پا خطا کنن

بله چون ناامیدم :)

از چی مثلا شرایط خانوادگی یا همین ازدواج یا.... چون منم خیلی ناراحتم و نسبت به آینده ناامید ولی خب مثل اینکه بار این دنیا همینه غم و اندوه البته لحظات شیرینی هم داره ولی خب امان از سرنوشت که دست خودمون نیست به هر حال امروز یک موهبت از طرف خداوند باید نیکی کنیم تا حالمون خوب بشه.

از چی مثلا شرایط خانوادگی یا همین ازدواج یا.... چون منم خیلی ناراحتم و نسبت به آینده ناامید ولی خب م ...

از زندگی ..
بله کاملا درست میفرمایید
میگذره .. چه خوب چه بد !

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...