2777
2789
مرسی عزیزمدوستم تو جنوب درماتیپیک میزد پوستش خیلی خوب بود فکر میکردم خیلی خوبه🥲پس لافارر میگیرم تون ...

درماتیپیک از بدترین ضدآفتاب هاست فقط پوست رو آبرسانی میکنه محافظت نداره .

تونر اوردینری و آنوا عالی هستن .

اره مرطوب کننده سیمپل بهتره البته اینم فیکش زیاد شده اگه اصلش رو پیدا نکردین اردن بگیرید 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
ن عزیزم درماتیپیک هیچ محافظتی نداره. به جاش لافارر یا برایت مکس یا ژنو بگیر .شوینده ویتالیر بهتره چ ...

رراستی عزیزم پوستم فکر کنم خشک و حساس باشه 

البته امروز چرب شده گاهی وقتا چرب میشه صبح ها 

معمولا خشکه جوش یکم دارم لک داره پر مو هستم 

خیلی تحقیق کردم چه برندی بگیرم خیلی وسواس براش به خرج دادم هنوزم نمیدونم چی بگیرم فقط از بابت میسلار مطمئنم گارنیر باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درماتیپیک از بدترین ضدآفتاب هاست فقط پوست رو آبرسانی میکنه محافظت نداره .تونر اوردینری و آنوا عالی ه ...

مرسی عزیزم 

لافارر هم آبرسانی داره ضدافتابش؟ من قبلش ی مارکی میزدم ضد آفتاب پوستمو خشک و پرجوش کرد واسه همین خیلی استرس دارم

رراستی عزیزم پوستم فکر کنم خشک و حساس باشه البته امروز چرب شده گاهی وقتا چرب میشه صبح ها معمولا خشکه ...

از بقیه هم خیالتون راحت هیچکدوم ترکیبات بدی ندارن و اسیبی نمیرسونن .

فقط هر چقدر روتینت ساده تر باشه بهتره .

تونر نگیر . شوینده ویتالیر رو فقط یکبار در روز استفاده کن .

ابرسان و مرطوب کننده رو خیلی تمدید کن .

ضدافتاب هر ۲ ساعت تمدیدش کن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم لافارر هم آبرسانی داره ضدافتابش؟ من قبلش ی مارکی میزدم ضد آفتاب پوستمو خشک و پرجوش کرد وا ...

❤️❤️

کاملا ابرسان نیست چون کرم چربی نیستش و باعث میشه که جوش نزنید . چون اگه زیادی آبرسانی کنن باعث جوش میشن . ولی به پوست خشک هم میسازه مشکلی ایجاد نمیکنه .

قبلش حتما ابرسان و مرطوب کننده بزنید .

بیشتر ببینید
از بقیه هم خیالتون راحت هیچکدوم ترکیبات بدی ندارن و اسیبی نمیرسونن .فقط هر چقدر روتینت ساده تر باشه ...

میسلار گارنیر
ضدافتاب لافارر
مرطوب کننده سیمپل
ژل شست و شو ویتالیر

اینا کافیه؟ حدودا قیمتش چقدر میشه؟ 

تونر اوردنری دیگه نگیرم؟ 

دوستم گفته شب قبل خواب میسلار بزنم بعد ژل شست و شو بعد تونر بعد مرطوب‌کننده و تمام

صبح هم اول مرطوب کننده بعد ضدآفتاب 

ابرسان واجبه؟ اگه لازمه اونم سیمپل بگیرم؟ تونر رو حذف کنم تاثیر زیادی نداره؟

❤️❤️کاملا ابرسان نیست چون کرم چربی نیستش و باعث میشه که جوش نزنید . چون اگه زیادی آبرسانی کنن باعث ج ...

ااگه ابرسان و مرطوب کننده زیرش نزنم ممکنه جوش بزنم؟ بعد که اومدم خونه با میسلار بشورم یا صبر کنم قبل خواب بشورم؟ میسلار روزی ی بار کافیه؟

ااگه ابرسان و مرطوب کننده زیرش نزنم ممکنه جوش بزنم؟ بعد که اومدم خونه با میسلار بشورم یا صبر کنم قبل ...

نه عزیزم به جوش زدن ربطی نداره ولی کلا شما پوستت خشک و حساسه حتما باید روزانه چندین بار ابرسان و مرطوب کننده بزنی که ضدافتابت پیل نشه و پوستت دهیدراته تر نشه .

یکبار قبل از خواب با میسلار و شوینده بشورید کافیه . استفاده زیاد از شوینده و میسلار هم خوب نیست همون هر شب قبل خواب کافیه .

بیشتر ببینید
نه عزیزم به جوش زدن ربطی نداره ولی کلا شما پوستت خشک و حساسه حتما باید روزانه چندین بار ابرسان و مرط ...

مرسی عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازت❤️❤️❤️

پس ضدآفتاب همون لافارر میگیرم برای پوست خشک 

میسلار گارنیر 

ژل شست و شو ویتالیر 

روتین شبانه هم اول میسلار بزنم بعد ژل شست و شو و بعد مرطوب کننده و بخوابم؟ ابرسان نگیرم اشکالی داره فقط مرطوب کننده کافی نیست؟

میسلار گارنیر ضدافتاب لافارر مرطوب کننده سیمپل ژل شست و شو ویتالیر اینا کافیه؟ حدودا قیمتش چقدر میشه ...

بله همینا خوبه .

تونر اوردینری خوبه اگه میتونید بگیرید ولی اگه میخواین کمتر هزینه کنید اصلا سراغ برندای دیگه که ایرانی یا افتصادی هستن نرید اونا آسیب میرسونن .

سیمپل ابرسان نداره و اونی که به عنوان ابرسان میفروشه خاصیت آبرسانی نداره و فقط مرطوب کننده هست . بله برای پوست های خشک ابرسان و مرطوب کننده در کنار هم باید استفاده بشه .

تونر رو حذف کنید اتفاق خاصی نمیفته واجب نیست . ولی اگه خواستید بگیرید حتما یه برند خوب مثل اوردینری و انوا بگیرید .

قیمتشون رو حدودی میدونم . میسلار گارنیر حدود ۴۰۰ هست .ضدافتاب لافارر هم حدود ۵۰۰ . مرطوب کننده سیمپل ۳۵۰ . ویتالیر حدود ۱۸۰ . یعنی جمعا حدود ۱۵۰۰ . تونر اوردینری هم حدود ۲ هست.

اگه میخواین هزینه اش کمتر بشه اینا رو بگیرین :

میسلار ویتالیر

شوینده ویتالیر

ابرسان نواکنه

مرطوب کننده اردن

ضدافتاب ژیناژن یا ژنو

بیشتر ببینید
بله همینا خوبه .تونر اوردینری خوبه اگه میتونید بگیرید ولی اگه میخواین کمتر هزینه کنید اصلا سراغ برند ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم❤️❤️❤️اینا هم مثل بالایی ها خواص خیلی خوب داره یا بالایی تاثیرش بیشتره؟

مرسی عزیزم واقعا ممنونم❤️❤️❤️اینا هم مثل بالایی ها خواص خیلی خوب داره یا بالایی تاثیرش بیشتره؟

خواهش میکنم❤️❤️

بله اینا هم خوبه از لحاظ تاثیر تفاوت خاصی ندارن ترکیباتشون هم مشکلی نداره .

بیشتر ببینید
خواهش میکنم❤️❤️بله اینا هم خوبه از لحاظ تاثیر تفاوت خاصی ندارن ترکیباتشون هم مشکلی نداره .

تحقیق کردم اکثرا از ویتالیر راضی بودن ولی دوستام همه میگن گارنیر 

میترسم باز جوش بزنم بنظر شما کدومو بگیرم جوش نزنم مثل سابق پوستم پر لک نشه؟ خیلی التهاب پیدا کرده بود

بله همینا خوبه .تونر اوردینری خوبه اگه میتونید بگیرید ولی اگه میخواین کمتر هزینه کنید اصلا سراغ برند ...

عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم یه سوال دیگه 

شوینده صورت ویتالیر بهتره یا سیمپل؟ بین این دو تا موندم