2777
2789
عنوان

خانما من چه غلطی بکنم بخدا دارم اشک میریزم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 75 پست
دوبار با روانپزشک و قرص امتحان کردم خوابید ترک کرد بعدش باز مچش گرفتم کمپ نمیره میگه بدم میاد

خب مگه بد اومدنه 

مگه دست خودشه 

خبر بده خودشون بیان ببرنش 

شاید اولش عصبی بشه از دستت ولی بعد که ترک کرد خودش می‌فهمه چه لطفی در حقش کردی

🌱✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم.خودت بشین منطقی با شوهرت صحبت کن.بهش بگو شرط من برای بچه دار شدن ترک اعتیادت.اگر قبول کرد و کمتر مواد کشید.توهم بهش وعده بده تابعد از عید ببینم کمترش کردی اقدام کنیم.ولی اگر تصمیم برای ترک اعتیاد نداشت.چون حق طلاق داری راحت دادگاه برو حکم قاضی بگیر.برو یه شهر دیگه اونجا طلاق غیابی به علت اعتیاد بگیر.قبلش یه کاری برای خودت تواون شهر پیدا کن.چون برادرت نمی ذاره تو راحت زندگی کنی منم برادرم خیلی اذیتم کرد از شهرمون فرار کردم

فکر بکر

خب مگه بد اومدنه مگه دست خودشه خبر بده خودشون بیان ببرنش شاید اولش عصبی بشه از دستت ولی بعد که ترک ک ...

بهش گفتم تهدیدم کرد گفت اونجا جای ادمای شیشه ای فلانه من نمیرم کمپ و دیگه حرفشو نزنی و فلان منم میترسم خب

مهریه واسه خودم مهم نیست اصلا خانوادمو نمیدونم چطور قانع کنم الان فک میکنن ازشون استفاده شده

ببین گلم ، مهریه فقط در مواقع طلاق نیست. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
دنبالت نیومد داداشت؟؟

نه.چون خواهرم می دونست کجا هستم.توهم وقتی فرار کردی به داداشت پیام بده من شهر دیگه ای هستم وکار می کنم.اگه تهدیدت کرد .توهم بگو مزاحمم بشی ازت شکایت می کنم.طبق قانون دختر یا زن از۹ سالگی به بعد بالغ.مخصوصا اگر ازدواج قبلی هم کرده باشی وبیوه باشی می تونی از پدر ومادر وبقیه خانواده که مزاحمت شدند شکایت کنی.حتی حق دنبال کردن تو رو ندارند.من ازبس دادگاه رفتم ووکیل گرفتم ازتمام قوانین خانواده مطلع هستم

فکر بکر