2777
2789

به دادم برسید دارم دیوونه میشم تک و تنها گیر افتادم تو یه خونه و تنها همدمم گوشی و کتابامه وگرن تا الان سر به بیابون گذاشته بودم شوهرم معتاده از روزی ک عروسی کردم فهمیدم داره شیره میخوره الانم شده متادون و سیگارم ک روزی حداقل یک بسته میکشه کاروبار نداره تنها دارایی مون یه ماشینه ارزونه 

۵ماهه اجاره خونه ندادیم قسط وام ازدواجی ک گرفت خورد هم ۲ماهه عقب افتاده امروز فرداست زنگ بزنن به ضامن ک فامیل خودمه خاک برسرم خانواده خودش شونه خالی کردن من مث احمقا رفتم براش ضامن پیدا کردم 

خانواده بشدت پاشیده ای داره بابا طلاق گرفته زن گرفته

برادرا همه زن صیغه کردن آبرومونو بردن 

خواهرش ک شوگرددی داره و معذرت میخوام برای پول کار میکشه از خودش و الانم فراری شده از دستشون 

یه مشت پسر الاف بیکارن

خودم بهترین اخلاق بهترین قیافه بخداقسم 

تحصیلاتم ارشد بهترین رشته...گیر افتادم نمیدونم چکارکنم مهریه امو در ازای حق طلاق در دوران عقدم بخشیدم چون داشتم طلاق میگرفتم ازش ولی داداش حیوونم نزاشت و الانم اونه ک مونده خونه بابام نمیزاره من جداشم گم نمیشه بره پی زندگیش منم استقلال مالی ندارم اینم بگم بچه نیاوردم با وجود هزاران جنگ ک باهم کردیم سر بچه اوردن و اصرار خانوادش اما من بچه نیاوردم چون خودم میدونم بچه معتا بودن چیه

الانم خوابه انگااار ن انگار ک قرض ورش داشته خواااب

بگید من چکارکنم دیوونه نشم؟؟؟؟

خانوادم فک میکنن بعد توافق تونستم مهریه مو برگردونم اما حقیقت اینه ک نمیشد چون ساقط شده بود و تنها شرطش طلاق و عقد دوباره بود ک این قبول نکرد 

تو کل مدتی که متن رو خونوم واقعا فهمیدم که نه راه پس داری نه پیش! 

بهتره زودتر جداشی! واقعا میگم اینجوری ضربه میخوری!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کل مدتی که متن رو خونوم واقعا فهمیدم که نه راه پس داری نه پیش! بهتره زودتر جداشی! واقعا میگم اینج ...

چکارکنم؟؟؟خانوادم بخاطر وجود داداشم نمیتونم برم وگرن بقیه همه عالی ان حرفی ندارن 

و از نداشتن مهریمم خیلی میترسم ک چطور برخورد کنن

واقعا دوران نامردی.  عقد اینقدر برو بیا عست چطور متوجه نمیشید؟

برو ی خونه اجاره کن حتی اتاق کوچیک وسایلت ببر برو سرکار خرج خودت بدع

درخواست طلاق بدع تمام

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

گلم هر طور شده جدا شو. نمیدونم طلایی چیزی نداری یه خونه رهن کنی و بری مثلا فروشندگی چیزی؟ می‌تونی دعوای نفقه و اجرت المثل رو مطرح کنی، ولی وقتی چیزی نداره.‌. وکالت در طلاقم که همینطوری داری...