بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حلیم پر از گوشته ، هیچوقت کسی که به گوشت شکر میزنرو درک نکردم.
دومی سیرابی خیلی بوش بده
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚
چرا باید توی فسنجون گردو ریخت آخه چ معنی میده چرا باید شور باشه چرا باید شیرین باشه؟اصن این چ غذای مزخرفیه
میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم .... یه حس ششمی خسته....... ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت ..... درخواست نمی پذیرم
دیدی ای دل که سرانجام تو تنها ماندی؟ همه رفتند و تو از قافله ها جا ماندی؟دیدی ای دل که دلت را همگی زخم زدند؟و تو با قلب ترک خورده همینجا ماندی؟دیدی ای دل که دلِ هیچکسی تنگ نشد؟و تو بیهوده در اندیشه ی فردا ماندی؟
غذا که نمیدونم. چای و قهوه نمیدونم چی داره میخورن
کافئین
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚
چرا باید توی فسنجون گردو ریخت آخه چ معنی میده چرا باید شور باشه چرا باید شیرین باشه؟اصن این چ غذای م ...
وای😭😭چجوری میتونییی به غذای ب اون خوشمزه ای بگی بد