2777
2789
عنوان

اسم یه غذایی رو بگید که درک نکردید مردم چرا انقدر دوسش دارن😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3830 بازدید | 179 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حلیم پر از گوشته ، هیچوقت کسی که به گوشت شکر میزنرو درک نکردم.

دومی سیرابی خیلی بوش بده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

چرا باید توی فسنجون گردو ریخت آخه چ معنی میده چرا باید شور باشه چرا باید شیرین باشه؟اصن این چ غذای مزخرفیه 

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
سیرابی هم بد بو هست هم بد مزه

کله پاچه و سیرابی😭

واقعا بوی بدی دارن

دیدی بعضی ها خیلی میخندن هرچی هم میشه بازم میخندن و بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر اینا رو اذیت نکنین اینا نابود شدن🖤✨️

غذا که نمی‌دونم. چای و قهوه نمی‌دونم چی داره میخورن

کافئین

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
چرا باید توی فسنجون گردو ریخت آخه چ معنی میده چرا باید شور باشه چرا باید شیرین باشه؟اصن این چ غذای م ...

😂🙂 غذای مورد علاقه اممممم

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

چرا باید توی فسنجون گردو ریخت آخه چ معنی میده چرا باید شور باشه چرا باید شیرین باشه؟اصن این چ غذای م ...

وای😭😭چجوری میتونییی به غذای ب اون خوشمزه ای بگی بد

بیشتر ببینید