2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یک دونه شکار کردم 

صد تومن 😂😂😂 

تو فروشگاه بود 

طوری که وقتی آوردم حساب کنم خودش شوکه شده بود چرا قیمتش زده صد 😂 پشیمون شده بود نمی تونست کاری کنه چون روش قیمت بود 

اون تی شرت حداقل چهارصد بود 

دو میلیون و پونصد که الان ۴ تا گرفتم ( به تیشرت علاقه دارم )همشون شد ۹ تومن و خیلی دوسشون دارم .

میشه عکسشو بدی ببینم چی گرفتی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
دو میلیون و پونصد که الان ۴ تا گرفتم ( به تیشرت علاقه دارم )همشون شد ۹ تومن و خیلی دوسشون دارم .

میتونی عکسشو بدی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

توهم مثل دوست من عاشق چیز گرون خریدنی😁😁

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید