2777
2789

بعد عمل بینی پیشنهادتون زیاد شد 

نمیدونم مخالف حس ششم اگر تاپیکی در این مورد دارم اشتباهه کسی ک دنبال حس ششم هست باید ب عقل خودش شک کنه اشتباه کردم اومدم ب این سایت راه برگشتی هم نداره ی سایت مسخره ک حتی برای نظر اکثر کاربران احترام قائل نیست سایتی ک فقط دنبال ویو هست برای تبلیغ بیشتر گرفتن  نی نی یار منو تعلیق کرده  و off for ever

بیشتر ببینید

انقدر نچرال بود هیچکس نفهمید عمل کردم

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه فرقی نکرد

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
انقدر نچرال بود هیچکس نفهمید عمل کردم

خودت اینطور خواستی؟

نمیدونم مخالف حس ششم اگر تاپیکی در این مورد دارم اشتباهه کسی ک دنبال حس ششم هست باید ب عقل خودش شک کنه اشتباه کردم اومدم ب این سایت راه برگشتی هم نداره ی سایت مسخره ک حتی برای نظر اکثر کاربران احترام قائل نیست سایتی ک فقط دنبال ویو هست برای تبلیغ بیشتر گرفتن  نی نی یار منو تعلیق کرده  و off for ever

بیشتر ببینید
کجا عمل کردی

اهواز

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید
نه فرقی نکرد

خب متاهلی شما

بیشتر ببینید
خودت اینطور خواستی؟

اره

بینیم نیمه فانتزی هست

من خودم از قبل دماغم قشنگ بود فقط ی قوز کوچیک داشت

بیشتر ببینید
خب متاهلی شما

مجردم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
خوشبحالت عالیهههبینیت استخونی بود یا گوشتی؟

استخونی بود عزیزم

ی قوز کوچیک داشت برش داشتم

خودش سر بالا بود بینیم

بیشتر ببینید
استخونی بود عزیزمی قوز کوچیک داشت برش داشتمخودش سر بالا بود بینیم

اها هیچی پس 

مبارکت باشه عالیه که کسی نفهمیده و انقدر طبیعی درومده

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مجردم

اعا فکر کردم زدی امضا پسر داری

بیشتر ببینید