2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه باید تعبات انتخاب غلطتتون رو بپذیرید وگرنه پدر مادر بده بچه اشون رو نمیخوان ظاهرا شاید ما م ...

بابام آبروش براش از همه چی مهمتره منو داره قربانی حرف مردم می‌کنه میگه شوهرت باعث آبروریزی فامیل هست بعد نمیزاره طلاق بگیرم 

خدایم برایم کافیست ❤

دلمو شکست از او موقع تا حالا دارم گریه میکنم

بیخیال میدونم سخته ولی کاریش نمیشه کرد 

به بابات میگفتی مگه عید نیست به فامیلااتون بگه دخترم اومده چن روز بمونه خونم این کجاش دروغه آخه؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

حرف بابات منطقی بوده عزیزم ناراحت نشو ازش هنوز تکلیکف زندگیت معلوم نیس شایدم طلاق نگرفتی چرا نقل مجل ...

چه منطقی!!! 

منطق یعنی اینجوری دل دخترت رو نشکنی و مثل شیر پشتش باشی 

اخه چه دروغی،،، این دروغ مصلحتیه 

بگن شوهرش،، اینجا بود کار داشت رفت،،،، 

خیلی با اعتمتد به نفس بگن شوهرش نتونسته بیان 

اینجور کارا همه از ضعف و ترس هست

بابای من بدتره از ترس خواهراش زور خواهرمو به زندگی مجبور میکنه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

همونی هستی افطاری برات پیتزا آورده بود پرتش کرده بودی تو جدول🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم چند سالته اما مطمئنا به بلوغ عقلی و عاطفی نرسیدی، با اینهمه تفاوت بینتون ازدواج کردی الانم از بابات ناراحتی؟ بشین یکم با خودت فکر کن چه کردی با زندگی خودت 

تو میخوای طلاق بگیری بابات باید راضی باشه

اره گره تو کارم افتاده شوهرم پرونده درگیری و دیه دارن از برادرم بعد خیلی شر هست طلاق نمی‌ده اگر بگم طلاق نیاد سر و صدا و دعوا و بابام باید حمایت کنه که بیام از سر و صدا و آبروریزی خیلی می‌ترسه راضی نمیشه قهر بیام خونش

خدایم برایم کافیست ❤