2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما دودقیقه میخوایم تعطیل باشیم استراحت کنیم همین شماها نمیزاریت به مامرخصی بدن نمیدونم قبل عید کاراتون چرا نمیکنید ک ما اینطوری بخاطرشما تک تک فروشنده ها بکشونن سرکار عید برامون کوفت کزدین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خب نرو کی مجبورت کرده انگار حقوقت ب ما میرسه

مگه شما ها میزارین ما بشینیم توخونه؟ بخازره شماها ما رو میکشن سرکار خوب خریداتون قبل عید کنید چیزیتون میشه ک عید زهرمار کارگرا میکنید بعد طلبکارین برا کارگرا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مگه شما ها میزارین ما بشینیم توخونه؟ بخازره شماها ما رو میکشن سرکار خوب خریداتون قبل عید کنید چیزیتو ...

وااا ما میریم مسافرت که بریم بازار نیومدیم در دیوار ببینیم که

بعد میگن کسب کار خوابیده وقتی باید کار کنید بستید برعکسید

اره پاساژ ها مغازه ها تمام بازن هر روز عید اگ شهرستانم برن ۸ یا ۹ عید میرن بازار بخوابه

بابای من حتی سال تحویل هم مغازه بود انقدر بازار شلوغه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
والا ما دودقیقه میخوایم تعطیل باشیم استراحت کنیم همین شماها نمیزاریت به مامرخصی بدن نمیدونم قبل عید ...

مجبور نیستی نیا

فروشنده وظیفشه وقتی مشتری داره باز کنه

اصلا هم مجبور نیست میتونه ببنده

ولی وقتی کسی خودش مسافرت و در حال استراخت باشه باز نمیکنه

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید