2777
2789
عنوان

رفتم بازار شومیز بخرم

232 بازدید | 12 پست

پیدا نکردم شومیز خوشگل چرا اینجوری شده مدل مانتوها و‌ شومیز ها و.. کلا همه چی چرت شده هرچی از قبل داریم بپوشیم بخدا که صد می ارزه به این جدیدا ک نه جنس دارن نه بلند هستن همه کوتاه تا بالای ران پولش هم ک نگم بس ک گرونه🤧☹️🤷🏻‍♀️

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل اینه دیگه از قبل هم چیزی نمونده برام😢 این زشتارو هم نمیتونم بخرم. موندم بی لباس😂

بخدا امشب مهمونی مادرشوهرم بود گفتم برم شومیز بخرم با شوهرم بازار رو زیر و رو کردیم هییییچیییی پیدا نکردم شوهرم گفت بیا بریم همون قبلی هارو بپوش ارزشش بیشتر از اینهاست چیه این جدیدا همه کوتاه باسن و... همه چی معلومه

تکلیف ما که کوتاه نمیپوشیم چیه ؟یعنی باید بدیم خیاط قدیمی بدوزه

مثل اینکه بله 

دخترعموی شوهرم خیاط مخصوص داره دیشب یه کت سارافون از اینا ک ی ساحلی بلند زیرش و کت کوتاه میاد روش داده بود خیاط دوخته بود 

دقیقا قیمت بالا 

جنس خراب 

مدل عجیب غریب 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
منم الان گفتم چیزکوتاه نمیپوشم چ بیرون چ توخونه ماچیکارکنیم کاش حداقل یکم بلندتربدوزن

دقیقاا منم خب شوهرم اصلاااا نمیزاره کوتاه بپوشم اونوقت دخترعمش دیشب ی شومیز خیلی کوتاه با ساپورت پوشیده بود☹️😑🤧🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

همه چیش معلوم اصلا از خجالت جای اون آب شدم 

منم الان گفتم چیزکوتاه نمیپوشم چ بیرون چ توخونه ماچیکارکنیم کاش حداقل یکم بلندتربدوزن

نمیدونم مردم چطور از این مد مسخره حمایت میکنن پرو پاچه رو ریختن بیرون چنان با ابهت راه میرن انگار افتخاره باسن ولا اقل بپوشونن الانم که همه چاق شدن میری با شوهر بازار اعصابم خورد میشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
دقیقاا منم خب شوهرم اصلاااا نمیزاره کوتاه بپوشم اونوقت دخترعمش دیشب ی شومیز خیلی کوتاه با ساپورت پوش ...

میدونم بابامنم بیرون رفتم لباسارودیدم اصلاخوب نبودن کاش مث قدیم چیزای بلندبازمدبشه نه خیلی بلندحداقل تاسرزانویایکم کوتاه تر

نمیدونم مردم چطور از این مد مسخره حمایت میکنن پرو پاچه رو ریختن بیرون چنان با ابهت راه میرن انگار اف ...

کاش حداقل برالباس دوختن هم احترام بزارن هم کوتاه بدوزن هم بلندسلیقه ای باشه ولی متاسفانه کم گیرمیادک مث خودمون بکن بلندمیخایم براهمین انگارنمیصرف براشون