2777
2789
اگر منظورتون مرگ شوهره، اولین موردی که از ارث مرد باید پرداخته بشه، مهریه خانم هست. بعلاوه یک هشتم ا ...

مهریه بحثش جداست اسمش مهریه هست نه ارث...

اون یک هشتم هم واقعا ارزش نداره 

شما تمام عمر باهاش شریک زندگی بودی 

حالا یک هشتم بهت برسه ؟! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم ولی در کل یه نکته ای هست که میشه قبل عقد حق خروج از خونه بدون اجازه همسر روهم بگیره خانم

برا حق طبیعی مون اجازه بگیریم؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

چرا واژه اجازه رو میگی حس خوبی نداره

خب آدم خبر میده اون بنده خدا هم درجریان باشه دیگه شاید بلایی سر آدم اومد چ میدونی تصادفی چیزی ینی طرف حق نداره خبر داشته باشه خانومش کجاست؟؟

یکم انصاف داشته باشیم 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
این انگار رسم مشهدی هاست 😐ما شمالی ها اجازه مجازه نداریم😂اصلا تو. شمال کسی اینو بگه بهش میخندن

مشهد رو از کجا آوردی دیگه ؟ 

نه اینجا هیچکس اجازه نمیگیره دوره ی این چیزا تموم شده 

اگر هم کسی اطلاع میده چونکه میخواد اگر براش اتفاقی افتاد یک نفر بدونه که کجا رفته 

واقعاااا؟؟؟؟اگ ب قتل برسم اون میتونه رضایت بده یا نهولی درمورد من من نمیتونم رضایت بدم یا ندم😂

خوب تو مهریه داری اون نداره تو خرجی داری اون نداره کل بار زندگی رو دوش اونه کل مسوولیت ها با اونه یه اجازه میخای بگیرین زورتون میاد. زن ستیز چیه این چرتو پرتا چیه شما دخترای نسل جدید هیچی هم از قانون سرتون نمیشه نظر میدین . فعلن بمونین خونه باباتون تا وقتش

زن ستیز😐🙂

قانونه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
تازه اگر بمیره هم تو ازش ارث نمی بری به پدر مادر خودش میرسه ولی اگر تو بمیری همه اموال تو برای اون م ...

اتفاقا ارث میرسته یک چهارم ارث به زنش میرسه انگار از قانون خبرنداری

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اگر منظورتون مرگ شوهره، اولین موردی که از ارث مرد باید پرداخته بشه، مهریه خانم هست. بعلاوه یک هشتم ا ...

یک هشتم

فک کن طرف فقط یه خونه داره با ۳یا۴تا بچه

گوزش میمونه؟

خانمه بعد این همه سال اگع بچه هاش نخوانش میندازنش تو کوچه

بیشتر ببینید